HIT! MAJKA ZMAJEVA PIJE KAFU ZA PONETI: Filmska greška u Igri prestola (FOTO)
Foto: Profimedia

hit priča

HIT! MAJKA ZMAJEVA PIJE KAFU ZA PONETI: Filmska greška u Igri prestola (FOTO)

Pop kultura -

Fanovi najgledanije serije "Igra prestola" sinoć su odgledali i četvrtu epizodu "Poslednji Stark", koja je odnela još života i najavila veliku bitku za gvozdeni presto između kraljice Sersei, Džona Snežnog i majke zmajeva.

Iako je treća epizoda najavljivana kao najkrvavija, izgleda da nas pravo krvoproliće tek očekuje u poslednje dve. Međutim, iako je skoro cela epizoda bila vrlo napeta i zanimljiva, verne fanove to nije sprečilo da ipak obrate pažnju i na moguće propuste, te se još jednom pokazalo da i najbolji imaju pravo na grešku.

foto: Pritnscreen

Naime, jedno oko sokolovo je uspelo da uoči da u sceni u kojoj preživeli junaci slave pobedu nad Noćnim kraljem i njegovim mrtvacima, u jednom trenutku Tormund grli Džona Snežnog i hvali njegovo junaštvo, a u pozadini majka zmajeva, kraljica Deneris, tužno negoduje i, na iznenađenje svih, pije kapućino za poneti sa plastičnim poklopcem! Posle ko zna koliko sati snimanja, Emilija Klark je sigurno bila iscrpljena, te je zatražila kafu da bi ostala budna, međutim, izgleda da je od umora smetnula s uma da skloni papirnu šoljicu kad je viknuto "akcija". Da se ovakve greške dešavaju u svim filmovima i serijama, svakako da je normalno, ali dok je vernih fanova koji su uporni u pronalaženju istih, mi ćemo se svi slatko smejati.

Kurir/ M. C./ Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track