STAVOVI ANĐELINE DŽOLI O LEPOTI ĆE VAS ODUŠEVITI: Evo šta holivudska zvezda uvek ima u TORBICI, ali i kako prihvata STARENJE!
Foto: Profimedia

NIKADA NIJE BILA TIPIČNA

STAVOVI ANĐELINE DŽOLI O LEPOTI ĆE VAS ODUŠEVITI: Evo šta holivudska zvezda uvek ima u TORBICI, ali i kako prihvata STARENJE!

Pop kultura -

Anđelina Džoli otkrila je koji su njeni stavovi o ženskoj lepoti, pa i šta uvek ima uz sebe u torbici od kozmetičkih proizvoda.

Poznata glumica objasnila je da nikada nije volela da eksperimentiše sa frizurama u detinjstvu i da nije bila tipična devojčica.

foto: Profimedia

"Sada je u trendu plava kosa, a kada sam bila dete koristili smo posebne olovke kako bi kosa dobila sjajnu nijansu", rekla je ona i dodala da se najbolje oseća kada ima ove proizvode u tašni:

"Moj glavni proizvod za svaki dan je korektor. Osećam se mnogo udobnije kada je u tašni. Ako je u pitanju večernji izlazak onda koristim crveni ruž. Ja nosim samo jednu posebnu nijansu crvene boje. Imam i ajlajner u crnoj boji i maskaru. Moja kozmetička torba je dosta dosadna."

foto: profimedia

Mnoge žene imaju problem sa tamnim mrljama, a Anđelina je priznala da joj se to dešava periodično od 11. godine.

"Nakon trudnoće, ove mrlje su postale još izraženije. Stoga, s vremena na vreme koristim IPL tretmane."

Džolijeva priznaje da prihvata starenje, s obzirom na to da sve više liči na majku.

"Svaki put kad sam bila uznemirena, moja majka bi rekla: "Otvori dušu za mene." Svako ima svoj koncept lepote, ali verujem da je najlepša stvar intelekt. Čovek sa jasnim umom koji zna kako treba da razmišlja je veoma seksi. Ne postoje atraktivniji kvaliteti od promišljenosti i osetljivosti. I nijedna kozmetika neće sakriti praznu glavu ili okrutno srce", završila je popularna glumica.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Hellomagazine, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track