BILA JE OZBILJNO BOLESNA KAD SU JE PRIPREMALI ZA SUSRET SA MNOM 2013. GODINE... Žarko Laušević ovako govori o MAJCI, a mnogima će poći SUZE!
Foto: Dragana Udovičić

PRISETIO SE

BILA JE OZBILJNO BOLESNA KAD SU JE PRIPREMALI ZA SUSRET SA MNOM 2013. GODINE... Žarko Laušević ovako govori o MAJCI, a mnogima će poći SUZE!

Pop kultura -

Žarko Laušević (59) otvoreno je pričao o svojoj porodici, a ono što je rekao o majci mnoge će pogoditi.

Naš glumac je rekao da je njegov otac bio visokomoralna ličnost i tih čovek, koji je retko pokazivao svoje emocije, a onda pričao o majci.

foto: Damir Dervišagić

Kako kaže ona je uvek bila zabrinuta kada cela porodica nije na okupu i uvek je računala vreme od kada su nisu videli.

"Već je bila ozbiljno bolesna kad su je pripremali na susret sa mnom, 2013, posle mnogo godina. Nisu mogli, mislili su, računati na neku racionalnu reakciju od nje. Više usputno su je pitali: "Koliko ono ima da nisi videla Žarka? Zove, bogami svaki dan. A, koliko ima da ga nisi videla?", upitaše glasnije. "Ima, bogami, dosta..." Malo je poćutala, da dodala: " Trinaest godina i četiri meseca." Naravno da su svi oko nje ostali šokirani jer su bili uvereni da tako suvislu informaciju nikad više od nje ne bi mogli dobiti, kad je usledio novi šok, pošto je dodala: "I dva dana". Računica je bila do u dan tačna", rekao je Žarko.

foto: Damir Dervišagić

Žarko je priznao da je najveći gubitak za balkansku kulturu bila smrt Nebojše Glogovca. Kako kaže, neke praznine se ne mogu nadomestiti, kao što je i smrt pevača Tošeta Proeskog.

foto: Dado Đilas

Kurir.rs/Gloria, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track