MUŠKARCIMA ZA OVU FOTKU TREBA POTVRDA OD LEKARA:  Dženifer Aniston slinula BRUS i u 50. godini nabila KOMPLEKSE mlađim koleginicama! (FOTO)
Foto: profimedia

HOT

MUŠKARCIMA ZA OVU FOTKU TREBA POTVRDA OD LEKARA: Dženifer Aniston slinula BRUS i u 50. godini nabila KOMPLEKSE mlađim koleginicama! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Dženifer Aniston (50), povodom promocije nove akcijske komedije "Murder Mystery", u kojoj glumi rame sa Adamom Sendlerom, našla se na naslovnici jednog magazina pozirajući u toplesu!

"Osećala sam se potpuno normalno pozirajući u toplesu. Naša tela su prelepa i smatram da je njihovo slavljenje i osećaj ugodnosti, bez obzira na godine, bitan. Zbog svog tela nikad ne bi trebalo da se stidimo ili osećamo neprijatno", rekla je Dženifer.

"Moj fokus je već neko vreme usmeren prema karijeri, stoga sastanci i veze nisu moj prioritet. Verujem da će se romantika, kako god ona izgledala, pojaviti sama, a ne kada je tražiš", priznala je Anistonova.

Iako je dva puta na sopstvenoj koži doživela razvod od glumca Breda Pita i Džatina Teroua, zvezda serije "Prijatelji" priznaje kako od ljubavi još nije odustala.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja