BRITANSKA KRUNA DOBILA JE JOŠ JEDNOG PRINCA, A SVI SU SE SETILI JEZIVE PRIČE O POROĐAJU KEJT MIDLTON: Medicinska sestra se UBILA kada je dobila OVAJ POZIV! Odala TAJNU i nije izdržala
Foto: TANJUG

ŠOK PRIČA

BRITANSKA KRUNA DOBILA JE JOŠ JEDNOG PRINCA, A SVI SU SE SETILI JEZIVE PRIČE O POROĐAJU KEJT MIDLTON: Medicinska sestra se UBILA kada je dobila OVAJ POZIV! Odala TAJNU i nije izdržala

Pop kultura -

Članovi britanske kraljevske porodice imaju status pop zvezda. Nagloj popularnosti kraljevske porodice definitivno je pridoneo brak princa Čarlsa i Dajane Spenser. Čim se pročulo da princ ima devojku, javnost je poludela za Dajanom i mediji je ne puštaju na miru ni 22 godine nakon smrti. Istu sudbinu dele i njena deca i njihove supruge, a deli će je i njihova deca.

foto: EPA

Ovih dana mediji su prepuni fotografija i vesti o malenom Arčiju Harisonu, sinu princa Harija i bivše glumice Megan Markl.

Venčanje princa Vilijama i Kejt Midlton gledalo je nekoliko stotina miliona ljudi širom sveta. Kada je kraljevska porodica objavila da očekuju prvo dete, nastalo je opšte ludilo, a u decembru 2012. trudnoća Kejt Midlton iznedrila je tragediju.

Nakon što je objavljeno da je vojvotkinja od Kembridža trudna, voditelji australijskog radija "2DayFM" nazvali su bolnicu u kojoj se Kejt nalazila zbog intenzivnog povraćanja na početku trudnoće i predstavili su se kao britanska kraljica i princ. Medicinska sestra koja se javila poverovala je da je zove kraljica Elizabeta i rekla voditeljima u kakvom je stanju Kejt. Nakon što je priča izašla u javnost, nastao je opšti haos, a medicinska sestra je posle nekoliko dana pronađena mrtva u stanu u Londonu. Kasnije je potvrđeno da je počinila samoubistvo.

foto: Profimedia

U julu naredne godine rodio se budući britanski kralj Džordž. Mediji su danima dežurali pred bolnicom "St Mary's" u Londonu, a Kejt pred fotografe je izašla nekoliko sati nakon porođaja. Isti scenario je ponovljen 2015. godine kada se rodila princeza Šarlot i 2018. godine kada se rodio princ Luis.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Žena/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja