MEGAN MARKL OBJAVILA JOŠ JEDNU FOTOGRAFIJU SINA ARČIJA! O ovom potezu vojvotkinje od Saseksa bruji CEO SVET! (FOTO)
Foto: Profimedia

ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE

MEGAN MARKL OBJAVILA JOŠ JEDNU FOTOGRAFIJU SINA ARČIJA! O ovom potezu vojvotkinje od Saseksa bruji CEO SVET! (FOTO)

Pop kultura -

Vojvotkinja od Saseksa Megan i princ Hari po prvi put postali su roditelji. Proslavljena glumica rodila je sina, kojem je par nadenuo ime Arči Harison.

Pored zvaničnih fotografija novog člana kraljevske porodice ili bebe Saseks, kako su ga mnogi zvali sve dok nije dobio ime, par je na svom zvaničnom Instagramu objavio još jednu fotografiju na kojoj se vide Arčijeva stopala u ruci njegove majke, povodom prvog Dana majki Megan Markl.

"Danas slavimo sve majke - one koje su to bile, koje jesu, koje će tek biti i one koje smo izgubili, a koje nikada nećemo zaboraviti. Ovo je u čast svakoj od vas. Dan majki danas se proslavlja u Americi, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Južnoj Africi, Keniji, Japanu i još nekoliko zemalja u Evropi. Ovo je prvi Dan majki za Vojvotkinju od Saseksa", piše u zvaničnoj objavi.

Inače, kako strani mediji navode, Arčija pojedini članovi kraljevske porodice poput princa Čarlsa i Kamile, Vilijama i Kejt... još uvek nisu upoznali. Razlog je to što su Čarls i Kamila na putu u Nemačkoj, te se njihov poziv na upoznavanje očekuje čim se vrate u London.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track