Najnovije vesti

EMOTIVNO! POKOJNOG MIŠU SU KAO MALOG VREĐALI ZATO ŠTO JE SIROČE: Tada je izgovorio jednu REČENICU koja se ostvarila, a nateraće vam SUZE na oči!
Foto: Dragan Kadić

DIRNUO MNOGA SRCA

EMOTIVNO! POKOJNOG MIŠU SU KAO MALOG VREĐALI ZATO ŠTO JE SIROČE: Tada je izgovorio jednu REČENICU koja se ostvarila, a nateraće vam SUZE na oči!

Pop kultura

Voditeljka Tanja Peternek Aleksić jednom prilikom je uradila dokumentarac o pokojnom Mihailu Miši Janketiću pod nazivom "Miša Janketić, jedna priča".

Ona je pre 4 godine ispričala najemotivniji trenutak iz prošlosti koji je Mišu doveo do suza.

"Govorio je o domovima u kojima je snimao, o tome kako se spremao za ulogu vaspitača u "Sivom domu", kao i o toj fantastičnoj ulozi za koju sam kaže da mu je najdraža u TV karijeri. Takođe je pričao i o tome kako je bilo vratiti se u dom jer je i on bio domovac. Poslednji film koji je do tada snimio "Peti leptir" radio je u sličnim uslovima i to ga je podstaklo da ispriča priču o tome da je on u sebi sve to uspeo da spakuje, ali i da ne može da podnese kada ode u dom i vidu tu decu jer se seti svega", rekla je ona i dodala:

foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Ispričao je divnu priču o domu u Bjeloj kada je otišao da obiđe decu i kada nije mogo da izgovori ni jednu jedinu reč već je samo jednostavno izašao iz prostorije. Bio je još jedan emotivni trenutak kada je pričao kako se kao dete potukao sa jednim domcem jer je tada najveća sramota bila biti siroče, a najveća od svih biti siroče bez oca i bez majke, što je bio sa njim slučaj. Taj drugar ga je tada vređa govorivši mu da on nema nikog svog. Miša ga je udario i reako mu je: "Kada porastem ja ću da se oženim, imaću četvoro dece, dve kćerke i sva sina i svi će se zvati po mojoj familiji". On je to stvarno i ostvario u životu. Deca su mu divna i uspešna."

foto: Dragan Kadić, Izložba, Dom Drinka

Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...