NAPRAVIO SAM JOJ KRUNU ZA HARIJA: Frizer Megan Markl je SRBIN i sada otkriva istinu o njenoj SVADBENOJ FRIZURI!
Foto: Profimedia

kraljevska frizura

NAPRAVIO SAM JOJ KRUNU ZA HARIJA: Frizer Megan Markl je SRBIN i sada otkriva istinu o njenoj SVADBENOJ FRIZURI!

Pop kultura -

Aleksandar Blagojević je srpski frizer koji živi i radi u Americi gde je izgradio svoj brend, a poznat je po tome što se priča da je baš on "umešao prste" u svadbenu frizuru Megan Markl.

Aleksandar je rođen u Beogradu i na samim počecima svoje karijere, zanat je učio od poznatih prestoničkih frizera Voje Radivojevića i Ratka Šobote. Posle pobede na takmičenju "Zlatna ruža Pariza" 1997. godne, preselio se u Ameriku.

Iako je za vreme rada u Beogradu već izgradio svoj brend, tek kada je 2007. otvorio salon u Atlanti, njegova karijera je počela da se razvija munjevitom brzinom. Rad sa poznatim glumicama, pevačicama i uspešnim ljudima doprineo je tome.

"Najuspešniji sa kojma sam radio su najlakši za saradnju, zahvalni, poštuju druge. Izdvojio bih Megan Markl i i kantri pevačicu Alanu Mekridi. Megan svojom ličnošću daje primer drugima, a Alana u svakome budi želju za uspehom", kaže Blagojević.

U javnosti se mnogo pričalo o tome da je Aleksandar lično zadužen za svadbenu frizuru vojvotkinje od Saseksa, a on na to kaže:

"Negde je u medijama promaklo da sam joj ja radio frizuru za venčanje. Istina je ova - ja sam joj radio frizure za editorijale u jednom modnom magazinu za celu godinu i da, ja sam joj napravio čuvenu krunu od kose kada je počela da se viđa sa princem Harijem. Imali smo divnu saradnju, zajedno smo se toliko smejali! Ona je divan čovek, ljubazna, odmerena i brine kako se ljudi osećaju u njenom prisustvu. Ona je učinila celo snimanje za ceo tim jako zabavnim", otkriva Aleksandar.

Kurir.rs/Žena/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track