Najnovije vesti

FANOVI IGRE PRESTOLA ĆE OSTATI U ČUDU: Upravo OVAJ detalj otkriva SUDBINU Arje Stark, a sledi rasplet koji NIKO nije očekivao!
Foto: Printscreen

nećete verovati

FANOVI IGRE PRESTOLA ĆE OSTATI U ČUDU: Upravo OVAJ detalj otkriva SUDBINU Arje Stark, a sledi rasplet koji NIKO nije očekivao!

Pop kultura

Poslednja scena u petoj epizodi osme sezone Igre prestola donela je zanimljiv rebus za fanove. Kako je samo Arja Stark preživela pokolj u Kraljevoj luci i šta predstavlja beli konj koji dolazi da sa njom napusti ruševine grada.

 

foto: Printscreen

 

Postoji jedna teorija pokrenuta poslednjom epizodom serije koja kaže da je Arja zapravo mrtva i nije preživela boj.

 

Konj simbolizuje život, a beli konj ponovno rađanje. Moguće je da je Arja na njemu jahala iz sveta živih u svet mrtvih. U trejleru za poslednju epizodu serije, vidimo da se Arja pojavljuje među vojnicima, ali u prilog ovoj teoriji govori to što ona ne komunicira ni sa kim, pa je moguće da je to samo njen duh.

 

Odlazak Arje na belom konju može da predstavlja i napuštanje želje za osvetom, pošto se ranije zaklela da će ubiti svakoga ko je odgovoran za pogubljenje njenog oca.

 

Sumnja se i da je Bren poslao konja po Arju jer on kao gospodar Svetlosti može da manipuliše prošlošću i tako menja budućnost.

 

Može biti i da previše analiziramo, pa je konj jednostavno poslužio snimanju scene koja je lepa na oko i ništa više.

 

foto: Printscreen YT

 

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...