TAMARA SE PLASIRALA U FINALE EVROSONGA: Tijana Dapčević otkrila da je SESTRA NIJE POSLUŠALA, a onda joj je stigao POZIV zbog kog je još PONOSNIJA
Foto: Pritnscreen

Finale u subotu

TAMARA SE PLASIRALA U FINALE EVROSONGA: Tijana Dapčević otkrila da je SESTRA NIJE POSLUŠALA, a onda joj je stigao POZIV zbog kog je još PONOSNIJA

Pop kultura -

Pevačica Tijana Dapčević sa mnogo emocija pratila je sestrin nastup na 64. Pesmi Evrovizije, a pošto je Tamara Todevska odvela Makedoniju u finale sigurna je da ima šanse za pobedu na takmičenju.

"Ja sam najponosnija sestra u Evropi trenutno. Stvarno nisam pristrasna, ona je prosto bila najbolja", kaže Tijana.

"Nakon Tamarinog nastupa me je zvala Marija Šerifović i jednoglasno smo se složile da je Tamara vokalno bila najbolja na celoj “Evrovziji”, tako da nisam subjektivna".

foto: Sonja Spasić

Pevačica otkriva da njena mlađa sestra retko kada ima tremu, kao i zašto nije poslušala njene savete oko nastupa na takmičenju.

"Tamara nikad nema tremu, ona nije tremaroš kao ja. Pitala me je za savete i konsultovale smo se, ali ih nije upražnjavala na kraju, prosto je išla putem koji je ona zamislila", navodi Dapčevićka.

"Nevena je stvarno bila na visini zadatka i osvetlela je obraz naciji. Odlično je pevala i sjajno joj je izgledao nastup. Svideli su mi se i Šveđanin i Italijan ali moram da kažem da navijam za sestru u finalu", iskrena je ponosna sestra koja smatra da je Tamara uradila pravu stvar što je odabrala da predstavlja Makedoniju sa baladom.

“Evrovizija” je stvarno druga planeta. Tamo idete ili sa baš dobrom baladom sa kojom ćete da pokidate ili sa kompletnim cirkusom. I Tamara dok je birala pesmu isto je razmišljala i naravno odlučila se za baladu jer ima odličan i moćan vokal", objašnjava Tijana.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Blic/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track