MADONA SE OGLASILA PRVI PUT POSLE EVROVIZIJSKOG FIJASKA! Ovako nešto javnost NIKADA nije videla: Pop kraljica pokrenula LAVINU KOMENTARA! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

ŠOKIRALA

MADONA SE OGLASILA PRVI PUT POSLE EVROVIZIJSKOG FIJASKA! Ovako nešto javnost NIKADA nije videla: Pop kraljica pokrenula LAVINU KOMENTARA! (FOTO)

Pop kultura -

Madonino pojavljivanje i veliki nastup na nedavno završenoj Evroviziji u Tel Avivu mnogi su s velikim nestrpljenjem iščekivali. Međutim, čak i njeni najveći fanovi na društvenim mrežama istakli su kako ju je bilo teško slušati, te kako je čitavo iskustvo bilo mučno, a takav debakl javnost odavno nije videla.

Mnogi su čak otišli i korak dalje, naglašavajući da su ih uši bolele, te da je Madoni ipak najbolje da se povuče sa scene.

Pevačica se tim povodom po prvi put oglasila.

"Madam Iks ne čuje zlo", poručila je ona uz fotografiju objavljenu na njenom Instagram profilu.

Osim što je nastavila da "gura svoju priču", pokrenula je još veću lavinu komentara ovim potezom.

"Uši ne čuju zlo, ali si ipak uzela novac za užasan nastup. To i nije baš 'rajski' potez", glasi jedan od komentara koji je ukazivao na to da je za "ovo" pevačica uzela milione. "Najgori performans", nizale su se dalje kritike ispod ove objave.

Inače, njenom nastupu prethodio je bojkot koji je Madona na sceni pokušala da umiri pokazivanjem izrealske i palestinske zastave (palestinski aktivisti protestivali su se što se takmičenje ne održava u Jerusalimu).

1 / 5 Foto: Pritnscreen

"Srce mi se lomi svaki put kada čujem da su izgubljeni nevini životi u ovom regionu i da je nasilje toliko učestalo kako bi se ispunili politički ciljevi ljudi koji zarađuju na ovom drevnom sukobu. Nadam se i molim da će ovaj krug užasa i uništavanja biti uskoro prekinut i da će se napraviti novi put mira", rekla je pre nastupa Madona.

Ni izražavanje političkog stava - niti njena poruka sa Instagrama ne menjaju istinu, da je kraljica popa pevala u "bolnom flašu".

foto: Printscreen YT

Kurir.rs/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track