DEVOJKA GA U KINI PRATILA I PROGANJALA: Glumac iz serije Istine i laži ne može da ode ni na drugi kontinent, a da ne bude PRIMEĆEN!
Foto: Printscreen/Instagram

šokantno

DEVOJKA GA U KINI PRATILA I PROGANJALA: Glumac iz serije Istine i laži ne može da ode ni na drugi kontinent, a da ne bude PRIMEĆEN!

Pop kultura -

Glumac Zoran Pajić je uživao na odmoru u Šangaju, ali je doživeo neprijatnost kada je zapao za oko jednoj Kineskinji koja ga je pratila u stopu.

"Zoran je ušao u prodavnicu obuće i seo da isproba cipele. Tik do njega sela je Kineskinja i sve vreme ga posmatrala. Zoran u početku nije obraćao pažnju. Mislio da je slučajnost. Kada je izašao iz radnje, odmah je za njim krenula i ona. Zoran je ušao u metro i ona. Već tada je shvatio da se radi o ženi koja ga sve vreme prati. Baš je bila neprijatna situacija. Verovatno ga je i fotkala da je Zoran ne vidi", kaže izvor koji je upućen u celu priču.

Uprkos čudnoj situaciji, Zoran je uživao i obišao mnoge tamošnje kulturno-istorijske znamenitosti.

"Da, bila je takva situacija. Ne znam šta je htela. Možda me je pomešala s nekim, ali sada nije toliko ni važno", kaže Zoran Pajić, koji po povratku iz Šangaja uveliko radi na novoj predstavi koja će imati uskoro premijeru.

Kurir.rs/Blic/Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track