Najnovije vesti

OBRT! EVROSONG PRIZNAO GREŠKU U GLASANJU: Evo koje mesto je Tamara Todevska zapravo osvojila na Evroviziji! MAKEDONKA ODUŠEVLJENA! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

Novi rezultati

OBRT! EVROSONG PRIZNAO GREŠKU U GLASANJU: Evo koje mesto je Tamara Todevska zapravo osvojila na Evroviziji! MAKEDONKA ODUŠEVLJENA! (FOTO)

Pop kultura

Evropska radiodifuzna unija saopštila je da je ustanovljeno da je tokom finalne večeri Evrovizije došlo do greške u glasanju kada je reč o beloruskom žiriju, te da je Severna Makedonija zapravo osvojila sedmo, a ne osmo mesto.

Predstavnica Severne Makedonije Tamara Todevska je zapravo bila prva prema glasovima žirija. Ona je presrećna zbog ovih vesti, te se odmah javno zahvalila svima koji je podržavaju.

"Kakve divne vesti. EBU je upravo potvrdila da je zbog greške u glasanju u Belorusiji naša zemlja zapravo prva prema glasovima žirija i sedma u finalu Evrovizije. Ne mogu opisati koliko sam srećna! Volim vas sve! Hvala vam", poručila je Tamara.

Problem je nastao pošto je žiri iz Belorusije raspušten posle prve polufinalne večeri jer su prekršili važno pravilo Evrovizije - u jednom intervjuu otkrili su na koji način će glasati. Budući da oni zbog toga nisu imali pravo glasa u finalu, EBU je, prema pravilima, stvorila zamenski agregatni rezultat, kako bi se odredilo glasanje beloruskog žirija za veliko finale.

foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...