PRVA HARINGTONOVA REAKCIJA KADA JE SAZNAO DA DŽON MORA DA UBIJE DENERIS! Niko nije mogao da ga smiri: Potresna scena postala je VIRALNA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NIJE ZNAO ŠTA ĆE SA SOBOM

PRVA HARINGTONOVA REAKCIJA KADA JE SAZNAO DA DŽON MORA DA UBIJE DENERIS! Niko nije mogao da ga smiri: Potresna scena postala je VIRALNA! (VIDEO)

Pop kultura -

Kit Harington, koji već godinama igra Džona Snoua, na jednoj čitaćoj probi saznao je da će u poslednjoj epizodi "Igre prestola" morati da ubije Deneris Targerjen. Toliko se šokirao, da nije uspeo da sakrije suze.

Odmah se uhvatio za glavu i razmenio pogled sa Emillijom Klark, koja tumači lik velike Deneris. Koleginica glumica mu se osmehivala, ali i njoj su oči sijale od suza.

foto: Printscreen

Kit je zatim prošao rukom kroz kosu, pa počeo da menja boje... nije mogao da veruje svojim očima. Komentari fanova preplavili su društvene mreže ovim povodom.

"Ovo je pogled koji govori, ne želim to", "Tužno", "Osećam se malo bolje nakon što sam video njegovu reakciju", "Da je pročitao scenario kad mu je poslat ne bi morao ovako da reaguje. Imao je tri dana...", samo su neki od komentara na potresnu scenu koja je brzo postala viralna.

foto: Printscreen

Inače, poslednja sezona ove serije razočarala je brojne fanove. Pojedini su čak pokrenuli i peticiju da sezona snimi opet.

"Dejvid Bajnhof i Vajs su dokazali da su nekompetentni, čak i uz to što imaju izvore na koje se mogu da se oslone (knjige). Ova serija zaslužuje finalnu sezonu koja ima smisla", piše u peticiji.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track