Najnovije vesti

HVATAO JE ZA GRUDI, ZAVLAČIO RUKU, PROVALJIVAO U SOBU! Elen Dedženeris UŽIVO u emisiji priznala da ju je NAPASTVOVAO  OČUH! Ono što joj je potom majka uradila je ZASTRAŠUJUĆE (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

ŠOK!

HVATAO JE ZA GRUDI, ZAVLAČIO RUKU, PROVALJIVAO U SOBU! Elen Dedženeris UŽIVO u emisiji priznala da ju je NAPASTVOVAO OČUH! Ono što joj je potom majka uradila je ZASTRAŠUJUĆE (VIDEO)

Pop kultura

Komičarka i voditeljka Elen Dedženeris (61) progovorila je o seksualnom zlostavljanju koje je doživela kao tinejdžerka.

Komičarka je otkrila da je njena majka Beti napravila veliku grešku kada se po drugi put udala za očuha koji ju je seksualno zlostavljao. Objasnila je da je Beti u to vreme bolovala od raka dojke pa ju je njen očuh dirao i 'proveravao' da li ima kvržice na grudima, a kada je to rekla svojoj majci, ona joj nije verovala.

"Kada je majka bila na putu, rekao mi je da je pronašao kvržicu na njenim grudima i da mora da opipa moje i proverio imam li ih i ja. Imala sam 15 godina i nisam znala ništa o ljudskom telu. Bila sam preslaba da mu se suprotstavim. To je jedna grozna priča koju sam odlučila da podelim kako nijedna devojka to sebi ne bi dopustila", rekla je Elen. 

Komičarka je dodala kako je očuh jednom pokušao da provali u njenu sobu.

"Kada sam čula da provaljuje u moju sobu razbila sam prozor i pobegla. Nisam to htela da kažem majci jer sam želela da je zaštititim, a i znala sam da bi bila slomljena", dodala je Elen. Uprkos tome što joj je nekoliko puta rekla kako se očuh čudno ponaša prema njoj, a Beti je s njim u vezi ostala još 18 godina.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...