RUSKINJE SU PRE 17 GODINA ŽARILE I PALILE SVETOM, A ONDA SU PREKINULE SVAKI KONTAKT: Devojke iz grupe t.A.T.u nikad ne biste prepoznali! EVO kako danas izgledaju! (FOTO)
Foto: Profimedia

PROŠLO JE MNOGO GODINA

RUSKINJE SU PRE 17 GODINA ŽARILE I PALILE SVETOM, A ONDA SU PREKINULE SVAKI KONTAKT: Devojke iz grupe t.A.T.u nikad ne biste prepoznali! EVO kako danas izgledaju! (FOTO)

Pop kultura -

Julija Volkova i Lena Katina su bile članice grupe t.A.T.u pre 17 godina i u to vreme su bile planetarno popularan ruski sastav, koji su svi upamtili po hitu "Sve stvari koje je ona rekla".

foto: Profimedia

Svojevremeno su čak i predstavljale Rusiju na Evroviziji, kada su zauzele treće mesto, a publiku su redovno iznenađivale na koncertima maženjem i poljupcima.

Ipak, obe su heteroseksualne orijentacije i ovo je bio samo marketinški potez.

foto: Profimedia

Crnokosa Julija je čak izjavila kako bi joj izuzetno smetalo da joj je sin gej, a ako joj to bude bila ćerka, ona ne vidi problem.

"Muškarac mora da bude pravi muškarac. Dve devojke zajedno su nešto drugo, mnogo su lepši prizor nego dva muškarca koji se ljube ili drže za ruke", rekla je tada.

Dve pevačice su prekinule kontakt, a Julija je zamerila Leni što joj se nikada nije javila, čak ni kada je mučila muku sa rakom štitne žlezde zbog čijih posledica više ne može da se bavi pevanjem.

"Napustili su me mnogi meni bliski ljudi. Kad su mi čuli glas nakon operacije, kad nisam mogla ni da govorim, shvatili su da im više nisam potrebna i prestali su da mi se javljaju. Niko me nije nazvao, čak ni Lena", rekla je Julija.

Ona je 2004. rodila ćerkicu Viktoriju oženjenom čoveku, od kog se ubrzo i razišla. Nakon toga viđala sa još nekoliko bogatih i slavnih Rusa, a bila je i u braku sa biznismenom Parvizom Jasinovim, sa kojim ima i sina Samira.

Crvenokosa Lena, sa druge strane, vodi prilično miran život.

Završila je psihologiju i nastavila da gradi pevačku karijeru, a udata je za muzičara srpskog porekla Sašu Kuzmanovića sa kojim ima sina Aleksandra.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track