FANOVI SU JE SAHRANILI I ZAMENILI DVOJNICOM: Internetom kruži LUDAČKA teorija o životu Avril Lavinj! (FOTO)
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

FANOVI SU JE SAHRANILI I ZAMENILI DVOJNICOM: Internetom kruži LUDAČKA teorija o životu Avril Lavinj! (FOTO)

Pop kultura -

Avril Lavinj nikada nije bila ličnost od skandala ili afera, ali su fanovi skovali teoriju o njenom životu koja kaže "Avril je mrtva, a zamenio ju je njen klon"

Zvuči neverovatno, ali tvit od svega par reči izazvao je pravu histeriju koja traje već godinama, a koja za cilj ima da utvrdi da li je bizarna pretpostavka u stvari sušta istina.

Ova teorija polazi do toga da je Avril umrla još 2003. kada je promovisala svoj veliki hit "Komplikejted", a da su čelnici njene izdavačke kuće angažovali dvojnicu kako bi nastavili da ubiru plodove stečene slave. Poznat je i identitet navodne dvojnice, reč je o glumici Melisi Vandeli koju je navodno Avril obučila pevanju, a kako su dosta vremena provodile zajedno Melisa je pronikla i u narav i karakter pevačice, pa je uspela da je verno imitira tokom svih ovih godina.

Ove tvrdnje deluju zaista bizarno, ali ono što je zasigurno istina je da je Avril bolovala od lajmske bolesti i mučila muku sa njom od 2014. godine.

"Bila sam u krevetu je*ene dve godine. Osećala sam se kao zatvorenica u svom telu. Prihvatila sam to da umirem", rekla je i dodala da je uzimala koktel nekoliko različitih antibiotika.

Već nekoliko godina u vezi je sa egipatskim milijarderom Filipom Sarofimom.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track