ANĐELKA PRPIĆ OTVORILA DUŠU: Glumica OVO radi pred svaku predstavu, prolaznici joj najčešće traže da IMITIRA, a evo zbog čega PATI!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

ANĐELKA PRPIĆ OTVORILA DUŠU: Glumica OVO radi pred svaku predstavu, prolaznici joj najčešće traže da IMITIRA, a evo zbog čega PATI!

Pop kultura -

Anđelka Prpić otvorila je dušu o privatnom životu, karijeri, ali i kako prolaznici reaguju kada je vide.

Ona je rekla da joj najčešće prilaze ljudi koji žele da nekoga imitira, a jedna gospođa koja je nije prepoznala, imala je zanimljiv komentar.

foto: Zorana Jevtić

"Nedavno me je jedna divna gospođa koja mi je pomagala u vezi sa poslovima u kući pitala da li sam ja balerina jer je videla neku suknju od tila u mom garderoberu", rekla je Anđelka i priznala kada voli da se osami:

"To je 15 minuta pred početak predstave. Kao i 15 minuta nakon predstave. Tada mi treba mir, da se oslobodim spoljnih uticaja i dozvolim likovima i njihovim pričama da me obuzmu."

Glumica je istakla da se bolje oseća od kada je u tridesetim.

"Prija mi da sam svesna svojih postupaka, da upoznajem svoje mane, da pokušavam da ih menjam jer to nije više samo moja stvar. Sada, za razliku od pre 10 godina, imam onaj veći razlog da budem bolji čovek... Sada sam mama", izjavila je Anđelka.

Ona je dodala da jedino pati kada kasting prođe kako nije zamislila.

foto: Nebojša Mandić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track