Najnovije vesti

pala poslednja klapa

MISTERIJE IZ JATAGAN MALE OTKRIVAJU SE NA JESEN: Završeno snimanje druge sezone Senki! (VIDEO)

Pop kultura

Nakon više od osam meseci snimanja na autentičnim lokacijama u Sloveniji i Srbiji i sa više od 200 članova ekipe, završeno je snimanje druge sezone serije "Senke nad Balkanom".

 

foto: Aleksandar Letić

Nakon ogromnog uspeha prve sezone, velika i uigrana ekipa, sa autorom i rediteljem Draganom Bjelorlićem na čelu, spremila je još ambiciozniji dramski prikaz skrivene istorije Balkana.

 

foto: Aleksandar Letić

Druga sezona će dati spektakularnu mešavinu akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnjavih ulica Jataganmale, pa sve do blistavih bečkih koridora vlasti, najavila je ekipa "Senki".

 

foto: Aleksandar Letić

Glavni likovi Tane (Dragan Bjelogrlić) i Stanko (Andrija Kuzmanović) ponovo se nalaze u srcu misterije koja može promeniti sudbinu Evrope. Međunarodne zavere, tajna društva, ekstremne ideologije, narko-ratovi, dekadencija u osvit katastrofe, istorijska je pozadina uzbudljive potrage za rešenjem misterije jezivih zločina koji potresaju Beograd te 1934. godine.

 

foto: Aleksandar Letić

I u drugoj sezoni uživaćemo u rolama koje tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodeljeni Leoni Paraminski, Nataši Ninković, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.

 

1 / 14 Foto: Aleksandar Letić

 

Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko, a početak emitovanje je planiran na jesen 2019. godine.

Kurir.rs/Foto: Aleksandar Letić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...