DANINA JE BILA UDATA ZA BIVŠEG DEČKA POZNATE PEVAČICE, PA JE USLEDIO TEŽAK RAZVOD: Svi su pričali o bujnom poprsju naše glumice, a evo kako sad izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NIJE SE PROMENILA

DANINA JE BILA UDATA ZA BIVŠEG DEČKA POZNATE PEVAČICE, PA JE USLEDIO TEŽAK RAZVOD: Svi su pričali o bujnom poprsju naše glumice, a evo kako sad izgleda! (FOTO)

Pop kultura -

Danina Jeftić je glumila u filmu "Montevideo, Bog te video", odrasla je u Australiji, gde se preselila kada je bio rat u Sarajevu.

Naša glumica je 2013. godine napustila glumačke vode zbog osnivanja porodice sa Aleksandarom Kukanjacem sa kojim ima sina Maksima. Kad je beba imala osam meseci spakovali su kofere i odselili se u Australiju.

"Nisam mogla da izablansiram brigu o maloj bebi i snimanja koja traju 13 sati. Sa osam devet meseci Maksimovih smo otišli u Australiju da bi kad već ne radim mogli da uživamo, da boravimo na lepim plažama i uživamo u sunčanom vremenu. Želela sam da kao mali upozna i engleski jezik i da poput mene nauči da se integriše u različite kulture", ispričala je nedavno Danina.

Posle godinu dana, Danina se razvela, pa se vratila u Beograd. Razvod je, kako su navodili mediji, bio težak.

"Moj sin je sada porastao, ide u vrtić i ima svoj svet, tako da mislim da je vreme da se vratim poslu u punom sjaju, samo da se dogode prave uloge. Verujem i da hoće jer se kod mene sve dešava spontano i baš kad treba. Bar je tako do sada bilo", rekla je svojevremeno Danina.

Aleksandar Kukanjac, producent i menadžer, postao je poznat javnosti kao dečko pevačice Aleksandre Radović.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track