MEGAN I HARI PONOVO PROTIV KEJT I VILIJAMA?! Odvija se opasna bitka za PREVLAST na Instagramu, ne zna se ko će odneti POBEDU! (FOTO)
Foto: Profimedia

TIHI RAT KRALJEVIĆA

MEGAN I HARI PONOVO PROTIV KEJT I VILIJAMA?! Odvija se opasna bitka za PREVLAST na Instagramu, ne zna se ko će odneti POBEDU! (FOTO)

Pop kultura -

Megan i Hari su opasna konkurencija Kejt i Vilijamu, a kraljevska rodbina vodi rat na društvenim mrežama. Megan i Hari žele prevlast na Instagramu, pa su vođenje zajedničkog profila shvatili vrlo ozbiljno.

"Unajmili su osobu koja će im voditi sve naloge na društvenim mrežama, a ta osoba kreće sa radom čim se Megan vrati na dužnosti posle porodiljskog odsustva", kaže za britanske medije izvor blizak dvoru.

Vilijam i Kejt su inače otvorili zajednički Instagram profil 2015. godine, a Hari i Megan tek aprila ove godine. Ipak, uprkos tome, Hari i Megan imaju 8,5 miliona pratilaca, svega 700.000 manje od Kejt i Vilijama.

Da su Megan i Hari ozbiljni u svojim namerama ,govori i činjenica da su istog dana kada su Vilijam i Kejt pokušali da se pohvale dizajnom Kejtinog vrta, njih dvoje objavili dosad neviđenu sliku sa njihovog venčanja i tako ih žestoko nadmašili u broju lajkova.

Hari je nekada bio izričiti protivnik društvenih mreža i tvrdio je da stvaraju goru zavisnost od alkohola ili opijata. Megan, s druge strane, voli društvene mreže, ali je svoj lični profil na Instagramu morala da obriše kada je postala deo kraljevske porodice.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track