PRVI KADROVI SNIMLJENI SU BEZ VUKA KOSTIĆA? Voja Brajović pojačao UBICE! A evo gde se skriva inspektor Aleksandar! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

Promene

PRVI KADROVI SNIMLJENI SU BEZ VUKA KOSTIĆA? Voja Brajović pojačao UBICE! A evo gde se skriva inspektor Aleksandar! (FOTO)

Pop kultura -

U napuštenoj fabrici u beogradskom naselju Mirijevo počelo je u tajnosti snimanje četvrte sezone serije "Ubice mog oca" bez glavnog glumca Vuka Kostića.

Tradicionalno prve kadrove, kao i prethodnih godina, snimila je ministarka policije Obradovićka, odnosno Mirjana Karanović, u društvu Voje Brajovića. Glumica je snimak i fotografije podelila preko Instagrama, a ni u jednom kadru nije bilo glavnog glumca.

foto: Printskrin/Instagram

Čuveni Tihi iz serije "Otpisani" igraće, kako saznajemo, njenog supruga, koji živi s njihovim sinom u Moskvi i bori se protiv bolesti zavisnosti.

foto: Marina Lopičić

U novim epizodama, kako je otkrila Nataša Drakulić, saznaćemo da li je Natalija, koju igra Nataša Ninković, ubila ćerku i hoće li Vuk Kostić, u ulozi inspektora Aleksandra Jakovljevića, preživeti ranjavanje.

Četvrti serijal donosi uzbudljiv zaplet. Inspektor Aleksandar Jakovljević uspeo je da reši slučaj ubistva uglednog lekara, ali je saznao od dilera Žike ko stoji iza ubistva njegovog oca Mileta. Ovo saznanje promenilo je njegov život, a ranjavanje u poslednjim kadrovima možda i ceo njegov život.

foto: Vladimir Šporčić

Kreator serije Predrag Gaga Antonijević otkrio je nedavno u intervju za Kurir da ćemo Vuka Kostića ipak gledati u novim epizodama.

"Vuk je tu. Mnoge stvari će se za njega promeniti. Seriju je prvi put pisala Nataša Drakulić bez mene", rekao je Antonijević.

foto: Privatna arhiva

Vuk Kostić trenutno ne snima seriju "Ubice mog oca", već nastavak filma "Južni vetar". Reditelj Miloš Avramović uspeo je da ga oženi, što Gagi Antonijeviću nije uspelo već tri sezone.

Kadrove s Vukom snimala je mala Maša Perišić, koja mu igra ćerku.

foto: Promo

To nije sve - postoji ideja da se od serije napravi i strip! Tihomir Stanić odlučio je da dodatno zagolica maštu strip izdanjem u kom će glavni junak biti on kao šef policije Predrag Marjanović.

Na velika vrata vraća se i Milena Vasić kao pevačica Biba.

"Tokom leta snimaću seriju "Ubice mog oca". Biba se vraća i ima vrlo zanimljivu liniju priče", otkrila je Milena Vasić za Kurir.

Emitovanje novih epizoda planirano je na jesen na kanalu Nova S.

foto: Dragana Udovičić

Kurir/Ljubomir Radanov, Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track