GLUMICI ZBOG BOLESTI SIN MORAO DA OBRIJE GLAVU: Teško je imati KOSU kada ne možeš da podigneš ruke dovoljno visoko da se OČEŠLJAŠ! (FOTO)
Foto: Profiemida

tragično

GLUMICI ZBOG BOLESTI SIN MORAO DA OBRIJE GLAVU: Teško je imati KOSU kada ne možeš da podigneš ruke dovoljno visoko da se OČEŠLJAŠ! (FOTO)

Pop kultura -

Holivudska glumica Selma Bler pre nekoliko meseci obelodanila je da joj je dijagnostikovana multipla skleroza.

Nedavno je na Instagramu objavila fotku na kojoj joj sin, Artur Seint, pomaže da obrije glavu.

"Ljudi. Vraćam se korenima. Imam zen bricu koji još uvek kaže šup*k kad god mu se ukaže prilika. Volim ga", napisala je glumica pored ove objave, a dobila je brojne komentare podrške i ohrabrenja.

Inače, Selma je kosu obrijala jer kako je sama rekla "teško je imati kosu kada ne možeš da podigneš ruke dovoljno visoko da se očešljaš".

Glumica je konačnu dijagnozu dobila u avgustu prošle godine, i to nakon godina i godina patnje od brojnih simptoma kojima nikako nisu mogli da pronađu uzrok.

Glumica se odrekla svoje karijere zbog bolesti, a kaže da je ona udaljava i od sina.

foto: Profimedia

"Ovo je istina. Loše mi je. Povraćam i sve ono što nije pristojno javno govoriti. Moj sin je pobegao. Od mene. Trebalo je da ga odvedem u školu. Lekarski tretmani su uzeli svoje. Moram da izdržim sve ovo. Svi mi. Ovo će proći. Ovo je poruka svim majkama i očevima koji gledaju svoju decu koja boluju i nadamo se da će biti bolje. Uz vas sam. Drago mi je što se ovo događa meni, a ne mom detetu. Više ni ne mogu da zamislim da se osećam bolje. #roughday. A još uvek je jutro. Preživećemo. #realitycheck ", napisala je glumica u naletu očaja pre mesec dana.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track