MUŠKARCI SU SEKLI VENE ZA NJOM! Otac joj je branio da nosi pantalone, UDALA se za KOMUNISTIČKOG funkcionera, a onda prodavala NAMEŠTAJ da bi preživela!
Foto: printScreen jutjub

Harala JE JUGOM

MUŠKARCI SU SEKLI VENE ZA NJOM! Otac joj je branio da nosi pantalone, UDALA se za KOMUNISTIČKOG funkcionera, a onda prodavala NAMEŠTAJ da bi preživela!

Pop kultura -

Olivera Katarina bila je među najpopularnijim u Jugoslaviji, a dok su je muškarci obožavali zbog prepoznatljive lepote, žene su joj na njoj zavidele.

Oliver je veliku popularnost stekla glumeći u filmu „Sakupljači perja“ koji je osvojio Gran pri žirija na Internacionalnom festivalu u Kanu, nominovan za Zlatnu palmu i Oskara za najbolji strani film. Nakon toga je ostvarila međunarodnu karijeru, a živela je u Parizu, Milanu i Rimu.

Uprkos brojnim obavezama morala je u kući da bude najkasnije u osam sati uveče, jer je otac Budimir bio veoma strog. U sukob su dolazili i zbog pantalona. Naime, on je branio da ih nosi, a Olivera ih je obožavala. Majka Katarina ju je, zbog mira u kući, dočekivala ispred vrata sa suknjom, a ona bi se presvlačila ispred kako bi ispoštovala očevo pravilo.

Filmska

Објава коју дели Olivera Katarina (@oliverakatarinaofficial) дана

Nakon premijere predstave „Koštana“ upoznala je mladog pozorišnog kritičara Vuka Vuču. On je napisao oštru kritiku predstave, a način na koji je opisao Oliveru nije se svideo mladoj glumici. Zato se zarekla da će da mu „opali šamar“ prvi put kad ga vidi. Sreli su se u bifeu Narodnog pozorišta i nakon nekoliko sati razgovora pred kolegama ju je pitao da li želi da se uda za njega. Venčali su se sledećeg dana i Vuk ju je odveo svojoj kući i upoznao je sa roditeljima. Kada je njen otac saznao šta se desilo pozvao ju je da dođe kući, a kako je svojevremeno ispričala, taj susret je bio jako neprijatan. Ipak, nakon nekog vremena brak se završio razvodom.

Neki su se muškarci čak pokušali i otrovati zbog njene neuzvraćene ljubavi. U prvom braku s pozorišnim kritičarem Vukom Vučom nije bila srećna pa ga je ostavila, da bi nakon tog braka završila u vezi s Ratkom Draževićem što joj otvara mnoga vrata u svetu filma.

Međutim, i njega je "šutnula", a zatim se udala se za tadašnjeg potpredsednika Beograda Miladina Šakića, sa kojim je dobila sina Manea. Ali, sreća nije dugo trajala. Kada je Mane imao samo sedam meseci Miladin je preminuo od posedica nesreće.

Nakon toga nastavila je svoj život i karijeru, ali s mnogim usponima i padovima. Neko vreme je živela sa sinom u Americi kako bi se prehranila, a prošle su se godine mediji raspisali o tome kako prodaje nameštaj da bi preživela. Ona je to javno priznala te je rekla kako jednostavno nema kako platiti račune.

Repertoar : 11. Maj @kombankdvorana Evo banke cigane moj

Објава коју дели Olivera Katarina (@oliverakatarinaofficial) дана

Kurir.rs/Foto Printsceeen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track