BLISTA UPRKOS TRAGEDIJI! Manekenka Petra Nemcova je preživela STRAHOTU NA MORU, a sada izgleda kao da se ništa nije desilo! (FOTO)
Foto: Profimedia

bori se kao lav

BLISTA UPRKOS TRAGEDIJI! Manekenka Petra Nemcova je preživela STRAHOTU NA MORU, a sada izgleda kao da se ništa nije desilo! (FOTO)

Pop kultura -

Nedavno se na otvaranju jedne prodavnice u Londonu pojavila češka manekenka Petra Nemcova.

Petra se odlučila za dugačku srebrnu toaletu sa dubokim dekolteom i još dubljim šlicem koji je otkrio njene izvajane, vitke noge, a upotpunila ju je jednostavnim sandalama sa kaišićima i efektnim nakitom.

foto: Profimedia

Manekenka se odlično nosi sa tragedijom koja ju je svojevremeno zadesila.

Naime, 2004. u decembru manekenka je sa verenikom, fotografom Sajmonom Atlijem, boravila na Tajlandu kada ih je zasedio razoran cunami.

Sajmon je izgubio život utopivši se, a njegovo telo je pronađeno tek četiri meseca kasnije. Petra je nekako uspela da preživi - osam sati se gola i sa povređenom karlicom držala za palmu čekajući pomoć. U bolnicu je dovežena sa ozbiljnim unutrašnjim povredama i nekoliko slomljenih rebara. Manekenka je morala ponovo da uči da hoda i četiri meseca se oporavljala od svega.

foto: Profimedia

"Kosti su mi bile izlomljene u celom telu, bilo je nemoguće, ali mislim da mi je vizija koju sam imala kako se vraćam i pomažem bila tako jaka, da mi je pomogla i u sopstvenom izlečenju. Ima lekara koji kažu da nekim ljudima bude bolje od istih takvih povreda za dve godine, a ja sam se izlečila za četiri meseca", ispričala je Petra.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track