Najnovije vesti

ZAŠTO TO RADIŠ U TVOJIM GODINAMA?! Sindi navukla gnev naroda: Skinula se da se slika, pa postala meta JEZIVIH KOMENTARA! (FOTO)
Foto: Instagram nscreenshot

jedva izvukla živu glavu

ZAŠTO TO RADIŠ U TVOJIM GODINAMA?! Sindi navukla gnev naroda: Skinula se da se slika, pa postala meta JEZIVIH KOMENTARA! (FOTO)

Pop kultura

Sindi Kraford započela je karijeru pre 3 decenije i brzo je stekla epitet jedne od najlepših žena na svetu. Svesna svojih godina, ali i lepote, često se fotografiše bez šminke, pa i bez odeće. To joj nimalo nije strano.

 

Međutim, jednom prilikom navukla je takav gnev naroda, da je morala da ustane i brani sebe u okviru jednog panela, gde je u nekoliko rečenica postidela sve zle jezike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

"Sećam se da je neka zlobna osoba na Instagramu, gde ih se zna dosta naći, objavila nešto u smislu - zašto ovo još uviek radiš u tim godinama?" počela je Sindi, pitajući se da li zaista postoji starosna granica po kojoj skidanje nije okej.

 

Ona je zatim istakla da se upravo zbog takvih loših kometara i dalje bavi poslom kojim se bavi i fotografiše se naga.

 

"Je l mi imamo rok trajanja? Ne izgledam isto kao sa 20, 30 ili čak 40 godina. Ali ako brinemo sami o sebi, zašto da ne? Poziram li u minijaturnim tangama na plaži? Ne. Ali postoje mesta na kojima želim divno da se osećam naga, privatno, sa suprugom", pričala je ona.

 

Inače, Sindi i njen muž u braku su od 1998. godine i imaju dvoje dece.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foxnews/Foto: Instagram screenshot

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...