IMAO JE 181 KG I PRED KAMERAMA U RIJALITIJU IZGUBIO TEŽINU DO TE MERE DA JE NEPREPOZNATLJIV! Evo kako sada izgleda Alen Abramović! (FOTO)
Foto: Printscreen

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA

IMAO JE 181 KG I PRED KAMERAMA U RIJALITIJU IZGUBIO TEŽINU DO TE MERE DA JE NEPREPOZNATLJIV! Evo kako sada izgleda Alen Abramović! (FOTO)

Pop kultura -

Prošlo je tačno godinu dana od kako se Alen Abramović našao u rijalitiju "Život na vagi" i odneo pobedu.

Godišnjicu je obeležio fotografijom na kojoj je pokazao koliko je neverovatna njegova transformacija.

"Sutra će biti tačno godina dana otkako sam započeo svoju transformaciju i krenuo s prvim treningom. Onaj zbunjeni i preplašeni čovek u stolici i ljubičastoj majici veličine XXXXL, čijim je bolesnim nogama svedočila cela nacija, više ne postoji. Mrtav je. Prije godinu sam dana posadio seme i nekoliko meseci kasnije ponovno se rodio! Osećam malu dozu ponosa, ali više od svega osećam zahvalnost”, napisao je i izdvojio važnu stvar koju je naučio u posljednjih godinu dana.

"Da, motivacija je bitna, ali postoji nešto što je puno važnije i snažnije – disciplina! Motivacija dođe i ode, ali disciplina? Ona ostaje ako je izgradimo i ona je ta koja će nas poterati na trening, na vežbanje, na pokret i sačuvati nas od loših prehrambenih navika. Volim vas", dodao je Alen i na godišnjicu finala obećao fotografiju bez majice.

Alen je s 181,3 kilograma na početku rijalitija bio najteži kandidat treće sezone popularne emisije, a na finalnom vaganju imao je 94,9 kilograma, što znači da je u međuvremenu izgubio 86,4 kilograma ili 47,7 posto svoje mase.

Kurir.rs/Index/Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track