Najnovije vesti

UVEK SAM OSEĆALA DA NISMO NA ISTOM NIVOU: Sestra Slobode Mićalović se odlučila na OZBILJAN korak, EVO kakav je primer DALA omladini!
Foto: Damir Dervišagić

osećala hendikep

UVEK SAM OSEĆALA DA NISMO NA ISTOM NIVOU: Sestra Slobode Mićalović se odlučila na OZBILJAN korak, EVO kakav je primer DALA omladini!

Pop kultura
09:54h

Dragana Mićalović ostavarila je svoj san i definitivno rešila da njen životni poziv bude gluma, baš kao i sestri Slobodi Mićalović. Naime, njeno ime našlo se na spisku studenata koji su položili prijemni ispit na Akademiji savremenih umetnosti.

- Istina je, presrećna sam. Definitivno sam shvatila da gluma jeste moj životni poziv, nešto čime želim da se bavim i maksimalno sam se tome posvetila. Istovremeno, osećala sam hendikep zbog toga što nemam temelj, literaturu i znanje koje imaju školovani glumci. Kada razgovaramo osećam da nismo na istom nivou, zbog znanja koje imaju, a ja ne. Iskustvo, koje sam stekla kroz dosadašnje projekte nije zanemarljivo ali nije ni dovoljno - rekla je mlada glumica, koja je ovim postupkom dala dobar primer omladini koliko je važno obrazovanje.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Pink / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...