Najnovije vesti

TAJNA TELOHRANITELJA KONAČNO OTKRIVENA: 27 godina od  premijere filma, Kevin Kostner ODAO Vitni Hjuston! Svi su ćutali o ovome! (VIDEO)
Foto: Profimedia

NIKO NIJE ZNAO

TAJNA TELOHRANITELJA KONAČNO OTKRIVENA: 27 godina od premijere filma, Kevin Kostner ODAO Vitni Hjuston! Svi su ćutali o ovome! (VIDEO)

Pop kultura

Prošlo je 27 godina od premijere filma Mika Džeksona "Telohranitelj" u kojem su glavne uloge tumačili Vitni Hjuston i Kevin Kostner, a glumac je tek sada otkrio veliku tajnu ove drame.

 

foto: Profimedia

"Telohranitelj" je bio jedan od onih filmova koji su obeležili devedesete i jedan od onih koji je poručivao: "Ljubav je jedino važna i ljubav ne bira ni zanimanje ni mesto"

 

Kako bi publika i pre gledanja filma osetila snagu takve ljubavi, "Telohranitelja" je najavljivao ovakav plakat.

 

foto: Profimedia

Milioni ljudi su sve dosada bili ubeđeni da su na njemu Vitni i Kevin.

 

"Na slici zapravo i nije bila Vitni. Ona je otišla kući, a ta devojka koju nosim u naručju je njena dublerka. Svakako joj se ne vidi glava, jer je naslonjena na moje rame, što je i bilo prikladno. Bila je uplašena", rekao je glumac.

 

foto: Profimedia

Jedan magičan trenutak manje za "Telohranitelja", ali je čarolija koju su Rejčel i Frenk stvorili na filmskom platnu je neuništiva, baš kao što se i pesma koja prati film, a koju je otpevala Vitni i dalje sluša.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...