MAJKL DŽEKSON JE PRE 10 GODINA SAHRANJEN OBUČEN I NAŠMINKAN KAO ZA SCENU, SA SVE PERIKOM! Samo iz jednog razloga telo mu ne počiva u ZLATNOM KOVČEGU!
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

MAJKL DŽEKSON JE PRE 10 GODINA SAHRANJEN OBUČEN I NAŠMINKAN KAO ZA SCENU, SA SVE PERIKOM! Samo iz jednog razloga telo mu ne počiva u ZLATNOM KOVČEGU!

Pop kultura -

Ovih dana navršava se punih deset godina od smrti kralja popa, Majkla Džeksona, a svakodnevno se pojavljuju novi detalji o njegovom životu i smrti koji zaokupljaju javnost.

Pre svega, tu je dokumentarac "Leaving Neverland" koji je bacio senku na sve njegove uspehe i talente zbog optužbi o pedofiliji.

foto: Profimedia

A sada je porodica pevača otkrila i kako je kralj popa sahranjen. Kako su rekli, želeli su da po svaku cenu osiguraju da mu telo ostane očuvano.

Majkl Džekson je, otkrili su, sahranjen u jednom od svojih kostima, zajedno sa kultnim belim rukavicama.

Prvobitni plan bio je da bude sahranjen u zlatnom kovčegu, ali su se opravdano plašili pljačkaša grobova, pa su rešili da umesto zlatnog to bude betonski kovčeg.

Pored toga, kako je otkrio Majklov brat Marlon, pevačeva deca - Princ Majkl (12 godina u to vreme), Paris (11) i Blenket (7) ostavili su mu u kovčegu poruke na kojima je pisalo "Tata, volimo te i nedostaješ nam".

Marlon je otkrio i da je kovčeg Majkla Džeksona koštao 18.000 funti, ali i da je Majkl sahranjen sa posebnom perikom rađenom baš za sahranu kako bi imao svoju omiljenu dužinu kose do ramena.

foto: Profimedia

Pored toga, Majkl je sahranjen našminkan baš kao za scenu.

Porodica Majkla Džeksona je na grobno mesto ugradila i senzore i kamere, koji na bilo kakav pokret aktiviraju čuvare.

Majkl Džekson je, podsetimo, sahranjen u blizini Holivuda, u mauzoleju "Holly Terrace Grand", i to kraj Hamfrija Bogarta i Klarka Gejbla.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track