Najnovije vesti

MODA I POZNATI KROZ OBJEKTIV: Fotosofia 14 inspirisala je SEMINARISTE, ovako genijalne ideje za fotke nikad vam ne bi pale na pamet! (FOTO)
Foto: Tadić Petra

LJUBITELJI ĆE UŽIVATI GLEDAJUĆI

MODA I POZNATI KROZ OBJEKTIV: Fotosofia 14 inspirisala je SEMINARISTE, ovako genijalne ideje za fotke nikad vam ne bi pale na pamet! (FOTO)

Pop kultura

Već 14 godina održava se sada već dobro poznati seminar napredne fotografije Fotosofia, koji besplatno drži umetnik i fotograf Damir Hojka.

1 / 86 Foto: Zec Ivana

Nedelju dana, odabrani učesnici seminara fotografišu, slušaju predavanja i stiču praktična iskustva vezana za fotografiju.

1 / 56 Foto: Knezević Boško, Odeća: Mia Kovač

Tokom Fotosofije, polaznici fotografišu modele i poznate, a fotografije mozete da pogledate u fotogaleriji.

Ekipa modnog fotosešna Modeli: Nera Borojević, Petra Ostojić i Klara Pinjuh Stajling: Monika Hršak Šminka: Ivana Lončar, Tena Varga i Saša Knežević Kosa: Ela Gračiš

O KOLEKCIJAMA

Filip Čančer, kolekcija "Frank G. Deviant voice"

Za dizajnerski šablon uzima dinamičnu ljusku arhitektonskih rešenja Frenka Gerija prepoznajući u njoj idealan ishod za implementaciju skulpturalnih i dinamičnih arhitektonskih oblika u odevnu siluetu. 

foto: Zec Ivana, Odeća: Filip Čančer

Mina Dobrić, kolekcija "Line No. 7"

Na tragu proučavanja urbanog prostora je i diplomski rad dizajnerke Mine Dobrić koja proučava ulogu urbanog prostora milionskih japanskih gradova u posledičnom kontekstu problema izumiranja sve većeg broja životinjskih vrsta.

foto: Stanković Marija, Odeća: Mina Dobrić

Mia Kovač

Predstavila se modnim dizajnom koji je nastao unutar kolegijuma "Kolekcija 1", a donosi predlog "ready to wear" kolekcije kakve biste želeli što više da gledate na našim ulicama. Reč je o izuzetno pitkim odevnim siluetama čiste urbane estetike.

foto: Tadić Petra, Odeća: Mia Kovač

Kurir.rs, Foto: Tadić Petra, Odeća: Mia Kovač

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...