ŽENA ZA POŽELETI! Supruga Džejmija Olivera se dokazala u DOBRU I ZLU nakon što je kuvar BANKROTIRAO! Sada bez PREBIJENE PARE planiraju ponovo da se VENČAJU!
Foto: Profimedia

JAČI OD SVEGA

ŽENA ZA POŽELETI! Supruga Džejmija Olivera se dokazala u DOBRU I ZLU nakon što je kuvar BANKROTIRAO! Sada bez PREBIJENE PARE planiraju ponovo da se VENČAJU!

Pop kultura -

Mesec i po dana nakon što je čuveni kuvar Džejmi Oliver (44) bankrotirao i zatvorio svoja 21 restorana zbog duga od 71, 5 miliona funti, oglasila se njegova supruga Džuls Oliver (44) koja je prokomentarisala dešavanja i otkrila porodične planove za narednu godinu.

"Svi su slomljeni i treba nam odmor. Sve što sam ikada želela bila su deca i kućni život. To sam ja", rekla je supruga Džejmija Olivera, Džuls Oliver, koja sa svetskim kulinarskim stručnjakom ima petoro dece: Popi (17), Dejzi (16), Petal (10), Badija Bira (8) i Rajvera (2) - poznati par je izjavio da želi još naslednika.

foto: Profimedia

Džuls je bila uz Džejmija dok je gradio poslovnu imperiju. Bilo je i ranije određenih naznaka da biznis šefa kuhinje ne funkcioniše savršeno, ali ipak, bankrot nije očekivao.

Na kraju se ispostavilo da je 1.300 radnika ostalo bez posla, a da su o tome obavešteni 30 minuta pre bakrotiranja.

"Stvarno sam ljut jer Džejmi neće tražiti posao i mučiti se da plati račune kao mi koji smo radili za njega", rekao je jedna bivši radnik.

Kuvar je propast prokomentarisao rečima da je potpuno očajan i da želi da se zahvali svima onima koji su u posao uložili dušu i srce.

Svoje srce Džejmi Oliver je Džuls dao još kao tinejdžer, a njome se oženio 2000. u Eseksu u Velikoj Britaniji. Prvi ples odigrali su uz pesmu Dastija Springfileda "Sve što želim je da budem sa tobom".

foto: Profimedia

"Sledeće godine proslavićemo 20 godina braka, i venčaćemo se ponovo, ali uradićemo to na drugačiji način - na otvorenom i bosonogi", otkrila je planove Džuls.

Poznati supružnici su 24. juna obeležili 19 godina braka i Džuls je čestitala svojoj ljubavi na Instagramu.

? Happy 19 years married to my absolute favourite xxx

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track