GORDAN KIČIĆ TEŠKO PODNOSI VRUĆINU: Razgaćio se na terasi! (FOTO)
Foto: Kurir

Stars hit paparaco

GORDAN KIČIĆ TEŠKO PODNOSI VRUĆINU: Razgaćio se na terasi! (FOTO)

Pop kultura -

Gordan Kičić izgleda da teško podnosi vrućinu, koja ovih dana ne jenjava, pa je odlučio da se malo raskomoti, a naš paparaco uslikao ga je na terasi. Glumac, inače, živi u strogom centru prestonice, gde nema mnogo zelenila, pa je temperatura zbog usijanog betona još viša.

Gordan je zato rešio da olakša sebi, pa se šetkao po terasi u kratkom šortsu i potkošulji, nesvestan da je dobro ispozirao budnom oku foto-reportera Kurir Starsa.

foto: Kurir

Izašao je kako bi proverio kakva je napolju klima, ali mu se očigledno nije dopalo što je sparno pa je brže-bolje odlučio da se vrati unutra.

Usput, glumac je popričao s komšijom koji se zadesio ispred zgrade, a onda zamandalio vrata od terase i verovatno nastavio da uživa pod klima-uređajem.

foto: Kurir

Inače, Kičić je nedavno obavestio pratioce na Instagramu da je završeno snimanje serije „Senke nad Balkanom“, gde igra ulogu Kaluđera. Za potrebe snimanja glumac je morao da pusti brkove, ali bez obzira na to što nema više obavezu da ih nosi, Gordan i dalje fura takav stajling.

Kurir.rs/Nevena Mijušković Foto: Kurir

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track