ALEKSEJ BJELOGRLIĆ IDE TATINIM STOPAMA: Bjelin sin upisao glumu zajedno sa sinom Branimira Brstine i unukom Ljiljane Stjepanović!
Foto: Damir Dervišagić

krv nije voda

ALEKSEJ BJELOGRLIĆ IDE TATINIM STOPAMA: Bjelin sin upisao glumu zajedno sa sinom Branimira Brstine i unukom Ljiljane Stjepanović!

Pop kultura -

Fakultet dramskih umetnosti objavio je konačnu rang-listu nakon prijemnog, te je srećna vest dočekala Alekseja, sina Dragana Bjelogrlića, koji je upao na budžet na smeru glume, kao i Đura, naslednika Branimira Brstine i Repić Kseniju koja je nastavila stopama svoje bake Ljiljane Stjepanović.

foto: Damir Dervišagić

Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića, krenuo je odavno tatinim stopama i zaigrao u seriji "Žigosani u reketu", a da krv nije voda, govori i činjenica da se pojavio u scenama u školi, baš kao i njegov otac na početku karijere u ulozi Slobodana Popadića Bobe u "Boljem životu", gde igra nestašnog učenika. Aleksej je pre toga igrao u filmovima svog oca - u prvom i drugom delu "Montevidea". Prvi put mladi glumac pojavio se na malim ekranima 2010. u ulozi malog Tirketa, dok se u drugom nastavku pojavljuje već kao desetogodišnji fudbaler.

foto: Printscreen

Aleksej se oprobao kao glumac i na pozorišnim daskama i stao na scenu Narodnog pozorišta u komadu "Dobro pamtim sve", koji je Bjela režirao povodom 70 godina fudbalskog kluba Partizan. Rame uz rame igrao je s Predragom Ejdusom, Nenadom Jezdićem i Nadom Šargin.

Pored Alekseja, Ksenija Repić ima veliki glumački uzor - svoju baku Ljiljanu Stjepanović, koja je uvek isticala da ni sa kim nije toliko bliska kao s najstarijom unukom. "Imam razmak između zuba na baku, i dosta ličim na nju kad je bila mlada. Volela bih da postanem glumica, jer mislim da su glumci večita deca, a ja ne bih nikad želela da odrastem", kazala je svojevremeno Ksenija, koja je dosad igrala u seriji "Selo gori, a baba se češlja" i predstavi "Miris kiše na Balkanu".

foto: Damir Dervišagić

"Ksenija je već sa godinu i po dana odgledala jednu od mojih predstava, a budući da sam je stalno dovodila na probe, ona je pravo pozorišno dete koje je raslo iza kulisa. Za nju je scena prirodan ambijent i nije neobično što ju je toliko zavolela. Bila je veoma mala kada je počela da pravi "pjedstave" za sve nas u kući, sa četiri godine držala sam joj časove glume, a ona je sve upijala. Tada sam jasno uočila da je talentovana za glumu. Bila sam ponosna jer nisam od onih glumica koje kažu: Ne daj bože da mi dete bude glumac! Ja sam savršeno srećna u svom poslu, tako da ne vidim razlog zašto bih joj branila da se time bavi", kazala je u jednom intervjuu Ljiljana Stjepanović.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track