MANEKENKA VEĆ NAŠLA NOVU LJUBAV?! Irina Šajk se šeta sa ćerkom, a na ruci SIJA PRSTEN koji do sada niste videli! (FOTO)
Foto: Profimedia

ZBOGOM BREDLI

MANEKENKA VEĆ NAŠLA NOVU LJUBAV?! Irina Šajk se šeta sa ćerkom, a na ruci SIJA PRSTEN koji do sada niste videli! (FOTO)

Pop kultura -

Raskid veridbe Bredli Kupera i Irine Šajk je vest koja je obišla svet. Manekenka je prsten skinula prošlog meseca, a sada već novi blista na njenoj ruci.

Irina Šajk je viđena kako šeta ulicama Njujorka sa dvogodišnjom ćerkom u naručju, a na prstu joj se jasno video zlatni prsten. Ova fotografija je odmah izazvala pometnju, jer nije poznato ko je lepotici poklonio ovaj prsten.

U šetnju je krenula u iscepanim farmerkama i beloj majici preko koje je nosila crni sako na pruge. A martinke koje je obula uklopila je sa velikom crnom tašnom. U levoj ruci je nosila svoju ćerku Leu De Sene. Na istoj ruci, gde je bio verenički prsten Bredli Kupera, nalazi se i zlatni prsten koji je mnoge naveo na mišljenje da se u životu manekenke pojavila nova ljubav.

Irina nije komentarisala raskid sa slavnim glumcem, ali mnogi smatraju da do pomirenja neće doći. To je razlog iz kog je novi prsten izazavao toliko interesovanje. Osim na domalom prstu leve ruke, gde se nosi verenički prsten, manekenka je stavila još prstenja na ruku što znači da je verovatno u pitanju samo modni detalj.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track