STRANCI STIGLI NA EGZIT I ZAVRŠILI U KASARNI! Bili su spremni da tu razapnu ŠATOR, a onda se desilo nešto NEOČEKIVANO
Foto: Milica Veljković

DRAMA

STRANCI STIGLI NA EGZIT I ZAVRŠILI U KASARNI! Bili su spremni da tu razapnu ŠATOR, a onda se desilo nešto NEOČEKIVANO

Pop kultura -

Lijander (25), Čapsol (26) i Hoertje (25) prvi puta su na Egzitu, ali i u Srbiji.

Uživajući u hladovini jedne od najleših plaža na Dunavu polako prave raspored šta će sve obići tokom četiri festivalska dana, otkrili su šta ih je snašlo.

"Stigli smo u sredu oko sedam časova. Ovako, početne imresije su nam da vam je zemlja jako lepa i da su vam cene interneta preko mobilnog telefona malo skupe", kaže kroz smeh Lijander (25). Kako dodaje, već su imali zanimljive doživljaje i razgovore i to sa onima koje su najmanje očekivali. A nisu ni 24 sata u Srbiji.

foto: Milica Veljković

"Pričali smo sa vojskom, hahaha. Tražili smo kamp, malo zalutali i prešli most. Mislili smo da smo stigli u kamp, a ispostavilo se da je to kasarna. Jedan vojnik nam je prišao ljubazno pitao šta radimo tu? Rekli smo mu da tražimo mesto gde da raširimo šator. Haha, odmah nam je objasnio da tu nema kampovanja i uputio nas gde treba da idemo", nastavlja Lijander.

Za Egzit su čuli od prijatelja koji je dosta putovao po Istočnoj Evropi te je saznao za festival. Preporuka je bila kako je Egzit nešto što se mora videti barem jednom u životu i uskoro je između drugara pao dogovor da se to mora videti još ove godine.

foto: Milica Veljković

"Sigurno idemo na "The Cure" i onda na Dens arenu gde ima nekoliko interesantnih di-džejeva koje ne smemo propustiti. Naravno stići ćemo i do ostalih bina, možda saznamo za neki novi super bend", rekao je Čapsol.

Organizatori očekuju nekoliko hiljada gostiu, kapacitet kampa je 6000. Za njih su pripremili 40 "običnih" i 16 "glampera", luksuznih, komfornih šatora sa krevetima. Tu je i kompletan sanitarni čvor sa odgovarajućim brojem tuš kabina, posebni "lokeri", kasete za čuvanje dragocenosti, tri "čil aut zone", restorani sa brzom hranom, teren za odbojku na pesku, mali fudbal, basket te treninzi joge.

foto: Milica Veljković

Kurir.rs/Blic/Foto: Milica Veljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja