ČEKALA SAM 10 GODINA DA VODIM EGZIT: Jedna svetska zvezda razočarala je voditeljku popularnog kviza, ali i dalje želi da uradi intervju s njim!
Foto: Marina Lopičić

Kristina Radenković na novom ispitu

ČEKALA SAM 10 GODINA DA VODIM EGZIT: Jedna svetska zvezda razočarala je voditeljku popularnog kviza, ali i dalje želi da uradi intervju s njim!

Pop kultura -

Voditeljka kviza "Slagalice" Kristina Radenković neće po tradiciji propustiti ni ovogodišnji 19. Egzit, koji je sinoć počeo na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Jedno od omiljenih TV lica Radio-televizije Srbije ovog puta radiće emisije uživo, koje će biti emitovane svake večeri s glavne bine festivala.

- Deo sam voditeljskog tima festivala i baš se radujem. Više od deset godina sam čekala ovu priliku. Radila sam 2008. Evroviziju u Beogradu, a ponovo osećam slično uzbuđenje. Volim adrenalin i emisije uživo - kaže Kristina za Kurir.

Pored nje, domaćini specijalnih emisija koje će RTS emitovati uživo biće i Stefan Jovčić (TV lice emisije "Bunt"), Una Senić (voditeljka i novinarka), Konstrakta (Ana Đurić - pevačica, tekstopisac i kompozitor u grupi Zemlja gruva) i novinar Galeb Nikačević.

foto: Dragana Udovičić

Kristina je svake godine na Egzitu, a pamti i nulto izdanje festivala na plaži Bećarac. - Dve decenije pratim najveću manifestaciju u ovom delu Evrope. Nikad neće zaboraviti nastup Bilija Ajdola. Ne pamtim da se posle ponovila takva energija. Stvarno se te noći tresla tvrđava - ističe voditeljka.

foto: Dragana Udovičić

Posebno drag joj je i koncert sastava Rudimental.

- Igrala sam i skapala u perjanoj jakni, kapi i čizmama. Bilo je samo desetak stepeni. Baš te godine sam došla i sa mojim suprugom Nikolom - objašnjava Radenkovićeva.

Kristina i Nikola
Kristina i Nikolafoto: Privatna Arhiva

Godina 2019. biće posebna još po jednoj svari.

- Dolazim u Novi Sad sa još jednim srcem u sebi. Niko me nije naterao da vodim program u drugom stanju. Festival svakako ne bih propustila, a mnogo je bolje što ću biti korisna - kroz osmeh konstatuje Kristina.

Voditeljki "Slagalice" ostaće i jedna ružna uspomena.

- Dejmon Albarn nije hteo da izađe da se upozna sa svojim najvećim fanom. Nema ga ove godine. Volela bih da Gorilaz i njega pozovu ponovo i da uradim intervju s njim. To bi nahranilo moju sujetu. On nije imao sluha za mene. Posle sam videla da je otišao na neku žurku i slikao se sa svima - zaključuje Kristina.

Kurir/ Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track