Najnovije vesti

SELMA HAJEK SE OPROSTILA OD KOLEGE KOM JE GLUMILA MAJKU: Kameron Bojs je preminuo u 20. godini zbog bolesti od koje se lečio
Foto: Profimedia

tragedija

SELMA HAJEK SE OPROSTILA OD KOLEGE KOM JE GLUMILA MAJKU: Kameron Bojs je preminuo u 20. godini zbog bolesti od koje se lečio

Pop kultura

Sa nevericom je saopšteno da je holivudski glumac Kameron Bojs preminuo u 20. godini. Od njega se opraštaju fanovi, a posebnu poruku Instagramu je objavila Selma Hajek.

"Imala sam tu čast da glumim Kameronovou majku u "Odraslima" 1 i 2, bili smo u kontaktu godinama. Bio je energičan, talentovan, ljubazan, velikodušan, zabavan i blistav. Njegova radost će zauvek ostati u našim srcima i on će igrati i sijati svuda. Saučešće njegovoj divnoj porodici", napisala je Salma Hajek pored fotografija na kojima su prikazani kadrovi njihovog zajedničkog filma.

"Bio je tako mlad", "Potpuno sam slomljena", komentarišu na profilu Salme Hajek.

Mnogi i dalje ne veruju da nas je Kameron koji je odrastao glumeći u Diznijevim serijama zaista napustio.

"Teška srca vas obaveštavamo da smo u subotu ujutro izgubili Kamerona. Preminuo je u snu od posledica napada koji je pretrpeo zbog oboljenja od kojeg se lečio. Svet je nesumnjivo ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svetala, ali njegov će duh nastaviti da živi kroz dobrotu i saosećanje svih koji su ga poznavali i voleli. Srca su nam slomljena i molimo vas za privatnost dok oplakujemo sina i brata", izjavio je njegov predstavnik za štampu.

Mi smo Kameron agledali u seriji "Džesi" u kojoj je sjajno igrao nestašnog, ali i veoma emotivnog dečaka. Bio je zapažen i u "Potomcima", kao i u filmu "Descendants".

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...