ĆERKA VILA SMITA PRED MAJKOM I BAKOM POŽELELA VEZU SA MUŠKARCEM I ŽENOM ISTOVREMENO: Ovo je sve popularnije, a Vilou ima sreće da njeni najmiliji OVAKO REAGUJU!
Foto: Profimedia

nemaju predrasude

ĆERKA VILA SMITA PRED MAJKOM I BAKOM POŽELELA VEZU SA MUŠKARCEM I ŽENOM ISTOVREMENO: Ovo je sve popularnije, a Vilou ima sreće da njeni najmiliji OVAKO REAGUJU!

Pop kultura -

U novoj epizodi emisije "Razgovor za crvenim stolom" ćerka holivudskih glumaca Džejde Pinket Smit i Vila Smita, Vilou Smit pričala je o svojoj seksualnosti i o tome kako u budućnosti vidi svoj ljubavni život.

foto: Profimedia

"Volim podjednako muškarce i žene, tako da definitivno želim jednog muškarca i jednu ženu. Osećam da mogu da budem verna i jednom i drugom. Nisam osoba koja non stop želi seksualna iskustva. Veoma sam koncentrisana na emotivnu vezu i kada bih pronašla dve osobe različitog pola sa kojom bih se povezala i imala romantičan i seksualni odnos, smatram da ne bih morala da tražim bilo šta drugo", rekla je Vilou Smit u razgovoru sa majkom i bakom, prenosi "Tin Vog".

Holivudska naslednica koja će krajem oktobra napuniti 18 godina zalaže se za poliamoriju (reč je nastala spajanjem grčke reči "poli" koja znači više i latinske "amor" koja označava ljubav), odnos zasnovan na emocijama prema više partnera, koji nužno ne uključuje seks, a koji se od poligamije razlikuje zato što ne podrazumeva bračnu zajednicu sa više osoba.

foto: Profimedia

Poliamorija je 2017. bila najtraženiji pojam na Guglu, što samo dokazuje da je ova vrsta veze sve zastupljenija.

Vilou Smit je skeptična po pitanju monogamije i želi da izgradi odnos koji će njoj odgovorati, koji će biti oslobođen tradicionalnih, ali i istorijskih prepreka i koji će pre svega ceniti ljubav.

"Nema slobode, sve je zasnovano na strahu", prokomentarisala je monogamne odnose.

Majka i baka podržale su njen izbor i podržavaju sve ono "što je čini srećnom".

foto: Profimedia

Kurir.rs/Žena/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track