BILA JE TO NOĆNA MORA ZA NAS! ORGANIZATORI VIMBLDONA ODLEPILI ZBOG MEGAN MARKL! Zabranila da se slika u njenom pravcu! A kad su videli u čemu je došla, JEDVA JE PUSTILI (VIDEO)
Foto: Foto: EPA/WILL OLIVER

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

BILA JE TO NOĆNA MORA ZA NAS! ORGANIZATORI VIMBLDONA ODLEPILI ZBOG MEGAN MARKL! Zabranila da se slika u njenom pravcu! A kad su videli u čemu je došla, JEDVA JE PUSTILI (VIDEO)

Pop kultura -

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl je privukla veliku pažnju medija kada se pojavila na Vimbldonu kako bi gledala meč svoje prijateljice Serene Vilijams. Ono o čemu se danima već priča jeste to kako joj je ovaj odlazak na turnir doneo malo lošeg publiciteta. Pretrpela je brojne kritike jer nije htela da je bilo ko fotografiše, pošto je ovo bila njena privatna poseta.

Naime, osoblje njenog tima za bezbednost je izazvalo pravu buru u javnosti pošto su od drugih gledalaca tražili da ne fotografišu Megan.

Izvori kažu da je bila noćna mora dogovarati se s njom, zbog ležernog izgleda i paranoje. Jedna od osoba iz organizacije rekla je za The Times:

- Bila je to noćna mora, ona je noćna mora. U tom delu ne smeju da senose famerke.

Drugi je izvor dodao:

- Htela je da dođe u tajnosti, nije htela da je prepoznaju, ali naravno da je došlo do problema. Nisu je mogli pustiti u kraljevsku ložu jer je nosila farmerke. Međutim, sve to skupa nije bilo jako važno jer je samo htela da dođe i gleda Serenu.

Sali Džons, bivša reporterka BBC-ja koja je bila na meču, jedna je od onih kojima je zahtev zabrane fotografisanja upućen. Ona je u članku za britanski Telegraf istakla da ju je jedna osoba iz Meganinog tima zamolila da ne fotografiše vojvotkinju.

Istakla je da ju je lupnuo po ramenu i rekao: "Da li biste mogli da ne fotografiše vojvotkinju? Ona je ovde u privatnom svojstvu".

Ona se zbog ovog iznervirala jer uopšte nije ni fotografisala Megan, već Serenu Vilijams na terenu. Ovaj incident je doveo do toga da Džons uputi kritiku na račun Megan Markl i njenog muža princa Harija.

"Nije ni čudo što postoji rastuća plima odbojnosti prema porodici Saseks zbog njihove težnje da očuvaju privatnost kada njima odgovara, zbog čega počinju da se ponašaju kao dive - uprkos veoma skupom renoviranju Frogmor Kotidža koji su finansirali poreski obveznici - napisala je Džons.

Ona je navela da je iracionalno zahtevati da te niko ne fotografiše kada se pojavljuješ u centralnoj areni koja je puna novinara i gledalaca.

Slično mišljenje je imao i britanski novinar Pirs Morgan, koji je u emisiji "Dobro jutro Britanijo", izjavio da su članovi kraljevske porodice "javni ljudi".

"Ako želiš da uživaš u privatnosti, vrati se u Ameriku i živi privatno. Prilično je jednostavno", rekao je on, nazvavši ovaj događaj smešnim.

"Ako odete na Vimbldon sa besplatnim ulaznicama u kraljevsku ložu i imate najbolja mesta za džabe, i povedete svoje najbolje drugarice... vi ste tada javni ljudi", rekao je Pirs.

Kurir.rs/Hafington post,

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track