ŠOU

DA LI JE OVO DŽONI DEP? DOHVATIO MLADU PLAVUŠU! Igra uz narodnjake, samo veze! Bekutin hit ga bacio u TRANS! (VIDEO, ANKETA)

Pop kultura -

Internetom kruži snimak Džonija Depa, koji se u društvu nepoznate plavuše veseli uz "Zlatiborske zore". Glumac je, navodno, uhvaćen u Budvi i privukao je ogromnu pažnju javnosti, a niko ne može da veruje svojim očima.

foto: Instagram screenshot

"Čovek može da bude gde god hoće trenutno, ali ipak zna šta valja", pišu po Instagramu, dok ga gledaju kako uživa u veselju.

Inače, Džoni je početkom godine boravio u Beogradu, snimajući film "Minamata". Pristigao je u večernjim satima, pa sa prijateljima i saradnicima seo na večeru u jedan poznati restoran, gde je uživao u srpskim specijalitetima. Snimao je scene u blizini Jugoslovenske kinoteke, a centar grada bio je blokiran. Holivudski glumac, inače, imao je čak četvoricu dublera, koji su umesto njega snimali pojedine scene u kojima nije potrebno njegovo prisustvo.

Ovo mu je bila treća poseta Srbiji.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Kasnije, zajedno sa ekipom filma, Dep se "preselio" u Tivat privatnim avionom. Kako kažu, glumac je vidno raspoložen pristigao na crnogorsku rivijeru, gde je bilo planirano da se zadrži oko nedelju dana, uz mogući produžetak.

Snimak iz Budve podigao je ogromnu prašinu, jer postoje i oni koji smatraju da je u pitanju samo mladić koji liči na Depa, eventualno jedan od njegovih dublera.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track