Najnovije vesti

ŠOKANTNE FOTKE IRINE ŠAJK U TOPLESU: Manekenka sve je ostavila BEZ DAHA! Ovo su njene prve fotke posle raskida sa Bredlijem!  (FOTO 18+)
Foto: Profimedia

ODUŠEVILA

ŠOKANTNE FOTKE IRINE ŠAJK U TOPLESU: Manekenka sve je ostavila BEZ DAHA! Ovo su njene prve fotke posle raskida sa Bredlijem! (FOTO 18+)

Pop kultura

Irina Šajk se za potrebe editorijala za jedan magazin fotografisala u toplesu prvi put posle raskida sa Bredlijem Kuperom. Na fotkama izgleda veoma izazovno i dokazala je da karijeru može da razdvoji od privatnog života. 

Irina Šajk je glavna zvezda editorijala digitalnog izdanja magazina "Harpers Bazaar". Fotografisala se u toplesu, pozirajući ispred ogledala u luksuznoj, dugačkoj suknji od roze satena, a gole grudi prekrila je rukama. Irina izgleda veoma elegantno i prefinjeno, a pri tom je pokazala da je veliki profesionalac  kad je o modelingu reč.

Deluje da emotivni brodolomi ne mogu da je poremete u karijeri. Ipak, atraktivna manekenka kaže da nije savršena i da ima dane kada izgleda loše. "Ja nisam savršena. Imam dane kada mi je koža loša i one kada mi je kosa užasna. Ponekad uopšte ne izgledam kao model. Ja sam samo običan čovek", izjavila je u intervjuu.    

 

foto: Profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...