LEDI GAGU NAPALI RUSI: Vratili smo Krim, vratićemo i Bredlija! (FOTO)
Foto: Profimedia

TEROR

LEDI GAGU NAPALI RUSI: Vratili smo Krim, vratićemo i Bredlija! (FOTO)

Pop kultura -

Ledi Gaga našla se na udaru armije Rusa, koji je napadaju zbog toga što je rastavila Bredlija Kupera i "njihovu" Irinu Šajk! Fanovi lepe manekenke i njeni zemljaci svakodnevno pop zvezdi pišu na Instagramu ružne i podsmevajuće komentare i prete da će vratiti glumca njihovoj Irini kao što su vratili Krim.

foto: AP/Evan Agostini, Profimedia

Otkako su napravili pravi haos svojim nastupom na dodeli Oskara pre nekoliko meseci, strasti se ne smiruju. Bilo je nemoguće ne videti hemiju između Gage i Bredlija tokom izvođenja pesme "Shallow", a što je najgore, tu je bila prisutna i Irina. Šajkova je ubrzo ostavila svog partnera, sa kojim ima ćerku, i odselila se od njega.

foto: Profimedia

Suparništvo među njima još više potpaljuju fanovi, a Rusi sada svoje namere i ciljeve porede sa 2. svetskim ratom i Krimom. Oni svakodnevno uznemiravaju Gagu na Instagramu i pišu ružne komentare, i to na ćirilici, ali ona ne reaguje na njih.

- Vratili smo Krim, vratićemo i Bredlija. Braćo, pobedili smo u 2. svetskom ratu! Šta nas košta da izvršimo pritisak na Gagu? Noge naše Irine su i dalje duže... Gaga, uzmi Petrosijana, on je već razveden! Ne diraj ga, on je otac male Lee! - neki su od komentara. Bilo je i onih koji su se šalili na Gagin račun.

- Juče sam čuo, kažu da Bredli ne plaća komunalije za stan, i to pola godine, to je kazna - rekao je jedan od korisnika, aludirajući na to da se pevačica uskoro useljava kod Bredlija. - Irina, ne brini, ti si lepa i naći ćeš svoju sreću. Generalno, prema aktivnim glasinama iz gej zajednice, Bredli bi radije otišao do Rikija Martina nego kod Gage. Kažu da je bio sa Irinom po ugovoru, a ne zbog ljubavi - još neki su od komentara.

44 godina ima Bredli 33 godine imaju Gaga i Irina

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track