Najnovije vesti

SAMO JEDNA DAMA JE NJEGOVA NAJVEĆA INSPIRACIJA: Ovo je ćerka Emira Kusturice, zabavljala se sa PRINCEM, a evo šta je rekla o NJEMU! (FOTO)
Foto: Profimedia

POnosan na ćerku

SAMO JEDNA DAMA JE NJEGOVA NAJVEĆA INSPIRACIJA: Ovo je ćerka Emira Kusturice, zabavljala se sa PRINCEM, a evo šta je rekla o NJEMU! (FOTO)

Pop kultura

Reditelj Emir Kusturica znao je da kaže da su žene njegova večita inspiracija, ali samo jedna dama je dugi niz godina njegova najveća podrška u svemu.

foto: Profimedia

Supruga Maja Kustirica više od 25 godina sa ovim umetnikom deli one lepe, ali i one teške momente. Maja je završila Svetsku književnost na Filološkom fakultetu, ali je uz svog supruga počela da se bavi produkcijom. U javnosti o Maji reditelj ne želi mnogo da priča, ali kada smo ga jednom upitali ko pravi više kompromisa u braku za 25 godina braka, supruga ili on, dao je jasan odgovor i istakao na čemu joj je najviše zahvalan.

 

Iz velike ljubavi sa Emirom Maja je rodila dvoje dece, ćerku Dunju i sina Stribora. Inače, pisalo se dosta i o Dunjinoj sada već bivšoj vezi sa princom Aleksandrom III Karađorđevićem.

foto: Dragana Udovičić

- Meni to smeta, ja mislim da se privatni život naziva privatni život upravo da se o tome ne bi pisalo. Nisam profil žene koja voli da se eksponira kada su takve stvari u pitanju i da sa njima izlazim javno - rekla je ranije za "Ženu" Dunja Kusturica.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Žena/Foto Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...