RASLA JE KAO JEHOVIN SVEDOK, A POSTALA SUPERMODEL! Nepoznati detalji iz života Naomi Kembel! Svet u ČUDU!
Foto: Profimedia

MALO KO JE ZNAO

RASLA JE KAO JEHOVIN SVEDOK, A POSTALA SUPERMODEL! Nepoznati detalji iz života Naomi Kembel! Svet u ČUDU!

Pop kultura -

Vest o Tomu Kruzu i njegovom uključenju u Sajentologiju svojevremeno je potresla čitav svet, ali to da je lepotica Naomi umalo postala Jehovin svedok na mnoge je palo poput bombe.

Strani mediji ističu da što se veći broj poznatih okreće alternativnim religijama, pa čak i nekim kultovima koji neretko umeju biti opasni, to se njima ujedno i "diže popularnost".

Majka Naomi Kembel, Valeri, jednom prilikom javno je progovorila o tome kako je podizala svoju ćerku.

"Odgajala sam je kao Jehovinog svedoka, ali ona sama mora da izabere svoju veru. Kad mi zatraži, naravno da joj dajem svu neophodnu literaturu na korišćenje."

Ipak, supermodel ovime se više uopšte ne bavi.

Centralno verovanje Jehovinih svedoka je da je Bog, koji je u izvornim biblijskim spisima, otkriven sa imenom Jehova i da ga čovek može spoznati kroz proučavanje Svetog pisma. Hrišćanska religija, kako se navodi, ne priznaje tumačenje Biblije Jehovinih svedoka.

S druge strane, Sajentologija uči ljude da su besmrtna duhovna bića koja su zaboravila svoju pravu prirodu, a osnovana je 1953. godine.

Toma Kruza je u ovu zajednicu navodno uvela bivša žena Mimi Rodžers, koja je bila 6 godina starija od njega. Tada, on je u potpunosti zanemario građenje odnosa sa ćerkicom Suri, koju je dobio sa Kejti Holms. Kejti, naime, nije želela da odgaja dete prema pravilima crkve, te je Tom prekinuo svaku dalju komunikaciju.

Inače, Džon Travolta takođe je član Sajentološke crkve, kojoj se pridružio sedamdesetih godina prošlog veka.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track