PRAVA SITNICA! 17 MILIONA € ZA VENČANJE BOGATE NASLEDNICE PETRE EKLSTON: Zakupila luksuzno odmaralište u Meksiku, a njeni svatovi će ga prvi videti!  (FOTO)
Foto: Profimedia

PONOVO SE UDAJE U LUKSUZU

PRAVA SITNICA! 17 MILIONA € ZA VENČANJE BOGATE NASLEDNICE PETRE EKLSTON: Zakupila luksuzno odmaralište u Meksiku, a njeni svatovi će ga prvi videti! (FOTO)

Pop kultura -

Petra Eklston, mlađa ćerka prvog čoveka Formule 1 Bernija Eklstona, u avgustu će se udati za biznismena Sema Palmera, a luksuzno venčanje biće u jednom raskošnom rizortu u Meksiku.

foto: Profimedia

Petra Eklston nakon razvoda od Džejmsa Stanta nije izgubila veru u ljubav, a 10. avgusta će po drugi put stati na ludi kamen. Petra i Sem će za venčanje izdvojiti vrtoglavu cifru od gotovo 17 miliona evra. Luksuzni rizort u Meksiku koji su zakupili za ovu priliku zvanično se otvara u novembru i Petrini svatovi će prvi imati priliku da ga vide.

Ni na čemu se neće štedeti kao i u većini stvari kod nje i njene sestre.

"Petra želi da ovo bude njeno poslednje venčanje, a iako je to drugi put da izgovara sudbonosno da, ona želi da ono bude posebno", rekao je izvor blizak Petri i Semu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track