BEKAMOVI MERKAJU NOVI DOM: Kupuju penthaus od 56 miliona dolara!
Foto: Profimedia

Obožavaju da pazare

BEKAMOVI MERKAJU NOVI DOM: Kupuju penthaus od 56 miliona dolara!

Pop kultura -

Dejvid i Viktorija Bekam nameravaju da kupe luksuzni penthaus u Majamiju, a za tu nekretninu morali bi da izdvoje malo više od 56 miliona dolara.

Slavni par je primećen u Majamiju kako razgleda zgradu koja je visoka 65 spratova i koja izgleda grandiozno. Kada bi se Dejvid i Viktorija odlučili da inkasiraju basnoslovnu sumu za taj luksuz, imali bi prilike da koriste spa-centar, frizerski salon, bar i teretanu. Takođe, Bekamovi bi sa decom mogli da uživaju u bazenu na krovu, a koristili bi i privatnu pistu za helikoptere. Penthaus nudi predivan pogled na more i prozore od poda do plafona.

foto: Profimedia

Inače, njih dvoje su rešili da malo predahnu od obaveza, pa su čitave nedelje proveli u Majamiju sa ćerkom i sinovima. Porodični odmor iskoristili su da sa naslednicima posete vodeni park, a Dejvid nije propustio da lepe trenutke podeli sa fanovima na društvenim mrežama.

Podsetimo, prvi dom Dejvida i Viktorije bio je u Mančesteru, kuća koju je Dejvid tada kao dvadesetjednogodišnji momak platio 180.000 dolara. Kasnije je prodata za oko 20.000 više nego što je plaćena. Godine 1998. par je promenio lokaciju, pa su iz Mančestera prešli u Češire na severozapadu Engleske. Tu su proveli četiri godine, a Viktorija je bila zadužena za enterijer penthausa, koju su prodali 2002. za više od 740.000 dolara.

foto: Profimedia

Nekoliko kilometara od tog doma, iste godine, porodica je kupila kuću. Tada je modna dizajnerka i bivša spajsica bila trudna sa njihovim prvim detetom Romeom. Prostrana kuća na selu posedovala je pet spavaćih soba, teretanu i zatvoreni bazen, a Bekamovi su tamo boravili do 2004. godine, kada odlučuju da pronađu novi porodični kutak. Kuću su prodali za 2,18 miliona dolara.

Sledeća lokacija na koju su se preselili bila je njihov dom do 2015. Grandiozna vila u istočnom Londonu bila je u vlasništvu Dejvida i Viktorije od 1999. godine, a posedovala je sedam soba i prostirala se na 24 hektara zemlje. Mediji su je prozvali Bekingemska palata zbog lepote i prostranosti. Od njene prodaje dobili su 19 miliona dolara.

foto: Profimedia

Od 2007. do 2018. fudbaler i dizajnerka bili su vlasnici imanja na Beverli Hilsu, ali su ga prodali za više od 31 milion dolara.

foto: Profimedia

Nekretnina koju su 2013. kupili u Londonu u Holand parku i danas je njihov dom kada borave u Britaniji. Luksuzna kuća poseduje osam spavaćih soba, svlačionice, pistu, teretanu, igraonicu i spa. Procenjuje se da ta nekretnina vredi preko 30 miliona dolara.

foto: Profimedia

ČINJENICE Njihov prvi dom u Mančesteru Dejvid je platio 180.000 dolara Prodali kuću zvanu Bakingemska palata u Londonu za 19 miliona Prodali imanje na Beverli Hilsu za 31 milion Preko 30 miliona dolara vredi njihova nova vila u Londonu

Na meti provalnika Jedva uspeli da zaštite vikendicu

Bekamovi su već dva puta bili na meti provalnika i to kada je reč o njihovoj seoskoj vikendici u Kotsvoldsu u blizini Oksforda. Iako su posle prvog pokušaja krađe angažovali obezbeđenje i pse čuvare, to nije bilo dovoljno. Nakon što im se ponovo desila neprijatna situacija, postavili su ograde i alarmirali policiju. Imanje vredi više od 7,5 miliona dolara.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ M. T./ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track