BRED SVE VREME BIO LJUBOMORAN NA DŽENIFER?! Nije mogao da PODNESE NJEN USPEH i pojela ga SUJETA zbog jedne stvari!
Foto: Profimedia

pravi razlog razvoda

BRED SVE VREME BIO LJUBOMORAN NA DŽENIFER?! Nije mogao da PODNESE NJEN USPEH i pojela ga SUJETA zbog jedne stvari!

Pop kultura -

Iako su za njihov razlaz mnogi okrivili Anđelinu Džoli, poznati glumački par razveo bi se i da se ona nije pojavila u životu glumca.

Tako bar kažu izvori bivših supružnika Bred Pita i Dženifer Aniston, koji su upoznati sa njihovim odnosom i tvrde da bi se oni svakako rastali i bez Bredove afere sa glumicom Anđelinom Džoli.

Iako javnost i prijatelji Dženifer Aniston smatraju da je romansa Bred Pita sa Anđelinom Džoli uzrok razlaza Dženifer i Breda, zapravo je njihovom braku došao kraj mnogo pre afere, koja je samo doprinela da se supružnici brže rastanu.

foto: Profimedia

Odnos dvoje slavnih glumaca doveden je u pitanje onog trenutka kada je Dženifer bila uspešnija i bolja od njega u poslu. Bred je bio jedna od najvećih zvezda Holivuda, ali kada je njegova tadašnja supruga Dženifer doživela uspeh u karijeri nakon snimanja poslednje sezone serije "Prijatelji", Bred se tom činjenicom i nije baš oduševio.

Zbog sume od milion dolara po snimljenoj epizodi, koliko je Dženifer dobijala, Bred se osećao inferiorno, pa je prestao da prati suprugu na crvenom tepihu i da je podržava u radu.

foto: Profimedia

Glumac je nedavno izjavio da mu život sa Dženifer i nije bio tako zanimljiv, kao životi junaka koje je glumio, ali da su oboje krivi za to.

S obzirom na ovakvu situaciju, Anđelina je samo ubrzala njihov razvod, koji bi se svakako dogodio, samo je bilo pitanje trenutka.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track