ELIZABET HARLI SA PUNIH 54 DOKAZALA DA SU GODINE SAMO BROJ: Zapalila Instagram slikom u kupaćem, a jedan detalj je SVE NASMEJAO (FOTO)
Foto: Profimedia

BOMBA

ELIZABET HARLI SA PUNIH 54 DOKAZALA DA SU GODINE SAMO BROJ: Zapalila Instagram slikom u kupaćem, a jedan detalj je SVE NASMEJAO (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Elizabet Harli je oduševila fanove na Instagramu. Slikala se u kupaćem kostimu, a njeni pratioci su uočili jedan zanimljiv detalj.

Glumica promoviše svoju liniju kupaćih kostima slikajući se u njima i ponovo ostavlja bez daha svojim izgledom.

"Dobro jutro", napisala je uz fotografiju i mnogima ulepšala dan.

Mnogi fanovi divili su se savršenom izgledu ove 55-godišnjakinje, a bilo je i onih koji su primetili čudan detalj na fotografiji.

Naime, na fotografiji je vidljiva senka u donjem delu stomaka glumice, očigledno nastala od podignute noge i kolena, ali su se neki od fanova našalili, neki čak aludirali i na lascivne stvari i zapitali šta ona predstavlja.

"Šta je sa senkom?", "Godine su samo broj, ona to i dokazuje", "Izgledaš fantastično", "Sada je prelepo jutro", "Prelepa je, srušiće internet ponovo", bili su samo neki od komentara.

Britanska zvezda trenutno se priprema i za ulogu negativne junakinje Morgan le Fej u seriji "Runaways", u čijoj se trećoj sezoni pojavljuje.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track