SAZNAJEMO! SNIMA SE NASTAVAK HIT SERIJE: Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović ponovo partneri, a jedan zavodnik novi doktor na Urgentnom centru!
Foto: Dragana Udovičić

Vrelo TV leto

SAZNAJEMO! SNIMA SE NASTAVAK HIT SERIJE: Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović ponovo partneri, a jedan zavodnik novi doktor na Urgentnom centru!

Pop kultura -

Bez velike pompe i gotovo u tajnosti nastavljeno je snimanje "Urgentnog centra", koji je adaptacija američke hit serije "ER".

Ivan Bosiljčić, koji tumači ulogu Džordža Klunija, pridružiće se ekipi tek na jesen, kad završi svoje obaveze u Rusiji.

foto: Dragana Udovičić

U trećoj sezoni gledaćemo kao glavne zvezde i velika pojačanja Dragana Mićanovića i Slobodu Mićalović.

- Sloboda igra medicinsku sestru, a Dragan doktora. Plan je da se snimi pedesetak epizoda. Gledaćemo opet i neke VIP ličnosti kao goste - kaže izvor Kurira.

foto: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Sloboda trenutno snima i serije "Ubice mog oca" i "Biser Bojane", a ponovo će igrati sa rođenom sestrom Draganom. Ona je nedavno upisala glumu, a sa slavnom sestrom sarađivaće nakon serije "Nepobedivo srce". Ulogom u nastavku se pohvalio i mladi glumac Milan Kolak, kao i Marija Vicković.

Serija "Urgentni centar" prati živote junaka koje igraju Ivan Bosiljčić, Tamara Krcunović, Dragan Mićanović i Ivan Jevtović.

U novim epizodama doktori se svakodnevno bore za nečiji život. Posvećeni su svom poslu i rade ga iz ljubavi. Kako se nose sa svim tim životnim pričama koje ih prate? Kako podnose gubitak, a dokle su spremni da idu da bi spasli nečiji život? Upravo je ovo serija koja vas može uvesti iza zatvorenih vrata operacione sale, pokazati vam ljudsku sreću i nesreću, humanost, požrtvovanost i sve ono što ljude čini ljudima. Kurir/ Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track